Siyah Beyaz Aşk Ferhat Kim? Gerçek Adı- Yaşı- Sevgilisi


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 21:53
3

Siyah Beyaz Aşk dizisi Ferhat karakterini kim canlandıracak? Siyah Beyaz Aşk dizisi erkek başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol kimdir? Dizide nasıl bir karaktere hayat verecek?

Son olarak Kördüğüm dizisinde izlediğimiz İbrahim Çelikkol, Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat karakterini canlandıracak. Dizide kendisine eşlik edecek kadın başrol ise Birce Akalay olacak.

Dizinin genel konusu aslında çokta yabancı değil. Geçmişinde yaşadığı kötü olaylar sonucunda kalbi buz tutmuş bir adam ve onun karşısına hiç ummadığı anda çıkan güzeller güzeli bir kadın. Olaylar bu ikilinin etrafında gerçekleşecek. Yine kavuşması imkansız iki aşığın hikayesine tanık olacağız.

Dizinin başrolü başarılı oyuncu İbrahim  Çelikkol. Ona eşlik edecek kadın başrol oyuncusu ise Yer Gök Aşk, Küçük Ağa ve son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alan Birce Akalay olacak. Yardımcı oyuncular olarak Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç’ın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yasin Uslu üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor.

Siyah Beyaz Aşk İbrahim Çelikkol Kimdir?

1982 yılında İzmit’te dünyaya gelen Çelikkol oyunculuktan önce profesyonel olarak modellik yapmaktaydı. İlk oyunculuk deneyimini Pars filminde yaşamıştır. Daha sonra 2012 senesinde İffet dizisinde Cemil rolünü üstlenmiştir. Özellikle Fatih dizisinde canlandırdığı Ulubatlı Hasan karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

Sizce İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay uyumlu bir çift olacak mı? Siyah Beyaz Aşk dizisi tutacak mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. Ne olur diziyi bitirmeyin. Cok degisik bir konusu olan dizi bu…..Biktik artik zengin kiz fakir oglan/fakir kiz zengin o oglan ask konularindan artik…..BITMESIN siyah beyaz ask….

Comments are closed.