Show Tv Deryalı Günler Sunucusu Derya Baykal Kimdir?


Güncelleme: 30 Mayıs 2018 : 10:04
0

Ekranların tanınan siması oyuncu ve sunucu Derya Baykal uzak kaldığı ekranlara geri geliyor. Show Tv ekranlarında Deryalı Günler isimli program ile izleyicisi ile buluşacak olan ünlü sunucu hakkında bilenmeyen detaylar yazımızda. Show Tv Deryalı Günler Sunucusu Derya Baykal Kimdir?

Global Medya ailesi bünyesinde Show Tv ekranları için Deryalı Günler programını sunacak olan ünlü oyuncu ve sunucu Derya Baykal, ev ekonomisine katkı sağlayacak bilgilerle evlerimize konuk olacak. Programda eski kıyafetlerin değerlendirmesi, pratik ve ucuz ev yemekleri, evde rahatlıkla hazırlanabilen sağlıklı hijyen ürünleri ve daha fazlası ile Derya Baykal o bitmeyen enerjisi ile ekranlara dönüyor.

Derya Baykal, 18 Haziran’dan itibaren hafta içi hergün saat 10.00’da Show Tv ekranlarında olacak. Ev hanımlarımızın işine yarayacak örgü, nakış, hobiye dair ne varsa Deryalı Günler’de yer alacak.  Ev yaşamına dair akla gelen ne varsa, ilgili konu ve konuklarla Derya Baykal’ın sunumu ile hayatımıza girecek. Peki Derya Baykal kimdir? Yaşı, eşi, kariyeri, nerelerde çalıştı?

Derya Baykal  aslen Giresunludur. 1957 yılında Giresun’da doğmuştur. Ünlü tiyatro sanatçısı Oya İnci’nin kardeşidir. Öğrencilik yıllarında TRT Ankara Tiyatrosunda çocuk saati ve radyo tiyatrosunda programlar yapmıştır. 1975 yılında eğitimini tamamladı ve Ankara Devlet Tiyatrosu’na girdi. Burada 9 yıl çalıştı.

1975 yılında Orhan Ertanhan ile evlendikten sonra özel tiyatrolarda çalışmaya başladı. RITA, Şu Gogol Delisi, Muzır gibi tiyatro oyunlarında rol aldı ve bu oyunlarda gösterdiği performans ile bir çok ödüle layık görüldü. Seslendirme sanatçısı, sunucu, dublaj gibi bir çok sektörde çalıştı ve yine buralardaki azmi ile bir çok ödül aldı.

Ancak Deniz Baykal’ın asıl tanınırlığı ise el işleri ve pratik bilgilerle ilgili yaptığı programlarla tanındı. Birçok evlilik yaptı. 1976 yılında Levent Baykal ile 1981 yılında spiker Orhan Ertanhan ile evlendi. Daha sonra ise 1988 yılında oyuncu Ferhan Şensoy ile evlenen oyuncu ve sunucu Baykal, 2004 yılında boşandı.