Sen Anlat Karadeniz

Sen Anlat Karadeniz İzlendi Mi Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapıyor

Paylaş

Sen Anlat Karadeniz 24 ocak çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekran serüvenine başladı. Bir yıldan uzun bir sürede hazırlıkları tamamlanan ve yaklaşık bir aydır tanıtım fragmanlarıyla büyük merak uyandıran Sen Anlat Karadeniz tuttu mu? Özgün konusu ve sağlam oyuncu kadrosuyla ses getiren Sen Anlat Karadeniz izlendi mi? Yoksa dizi erken final mi yapacak? İşte Ayrıntılar..


Sen Anlat Karadeniz Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Atv’nin çiçeği burnunda dizisi Sen Anlat Karadeniz ilk bölümüyle yayın hayatına başlarken dizinin reyting sonuçları ve izleyici yorumları gelmeye devam ediyor. Öncelikle çarşamba gibi zorlu bir günde ekrana gelmeyi göze alan dizinin sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlandığı aşikar. Dizinin yayın günü açıklandığında kanalın yanlış seçim yaptığı yönünde yorumlar yapıldı. TRT ekranlarında yayınlanan ve yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlediği Diriliş Ertuğrul çarşamba akşamları reytingleri silip süpürüyor. Karşısına çıkan hiç bir diziye ekranda kalma şansı vermiyor.

Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen sağlam oyuncu kadrosuna rağmen erken final yapan Hayat Sırları ve sıra dışı hikayesine güvenerek ekrana gelen fakat daha 2. bölümde yayından kaldırılan Babamın Günahları, çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul dizisinin gazabına uğrayan projelerden. Tüm bunlar göz önüne alındığında Sen Anlat Karadeniz tuttu mu, izlendi mi, reyting sonuçları  nasıl ve erken final mi yapacak gibi benzeri sorular oldukça merak edildi.

Sen Anlat Karadeniz 24 ocak çarşamba heyecan dolu ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde izleyenler olarak, karakteri tanıdık ve olaylara genel olarak hakim olduk. Topluma hitap eden konusu ve zengin oyuncularıyla oldukça beğeni kazandı. Çarşamba günlerinin Diriliş’ten sonra en iyi performansı göstereen dizi oldu. Sen Anlat Karadeniz reytinglerde zirveyi zorladı! Atv’nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz ilk bölümüyle iddialı bir başlangıç yaptı. Çarşamba günlerinin reyting zirvesini kimselere kaptırmayan Diriliş Ertuğrul’u geçmesi en azından şimdilik imkansız gözükse de dizi ilk bölümüyle ikinci sıraya yerleşti. Dizi ilk bölümüyle adeta rekor kırıp izleyicinin gönlünü fethetti! Sosyal medyanın da gündemine oturan Sen Anlat Karadeniz, Google’da çarşamba akşam en fazla aratılanlar arasına girdi.

Sen Anlat Karadeniz tuttu mu? Sen Anlat Karadeniz izlendi mi? Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları nasıl buldunuz? Sen Anlat Karadeniz ilerleyen bölümlerde gücünü kaybedip erken final yapar mı?  Sizler Sen Anlat Karadeniz dizisinin ilk bölümünü nasıl buldunuz? Dizi izlenir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.  

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce