Kategoriler: Dizi Haberci

Selçuk Yöntem’in 2017 Yeni Programı Ne? Hangi Kanalda Hangi Programda

Paylaş

Selçuk Yöntem’in 2017 Yeni Programı Ne? Hangi Kanalda Hangi Programda? Son olarak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Selçuk Yöntem’in yeni kanalı belli oldu. Başarılı sunucu ve oyuncu Selçuk Yöntem yeni sezonda FOX Tv ile anlaşma sağladı.

Atv ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu Murat Yıldırım’a devrettikten sonra ekranlara bir süre ara veren Selçuk Yöntem’in yeni projesi çok yakında başlıyor.  Başarılı oyuncunun izleyenleri ekrana kilitleyeceği yeni projesinin masa başı çalışmaları start aldı.

Kenan Işık’ın 2013 yılında geçirdiği beyin kanaması akabinde Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu devralan ve  başarılı bir şekilde 2016 yılına kadar sürdüren Selçuk Yöntem yeni projesiyle tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Selçuk Yöntem, yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Milyonluk Resim yarışması ile izleyicilerinin karşısında oluyor. Kim Milyoner Olmak programında farklı bir formatı olan yarışma programı, Selçuk Yöntem’in kendine has tarzı ile daha da renklenecek gibi görünüyor.

Selçuk Yöntem, dev bir oyuncu kadrosuyla hazırlanmış olan Hollywood yapımı ‘The Ottoman Lieutenant’ filmiyle yurt dışında büyük ses getirmişti. Yöntem, filmde Melih Paşa isminde Osmanlı askerini canlandırıyor. ‘The Ottoman Lieutenant’ ülkemizde 19 mayısta vizyona girecek.

Selçuk Yöntem şuanda Milyonluk Resim isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır. Fox Tv ekranlarında gösterilen Milyonluk Resim yarışma programı için ayrıntılı bilgileri aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.


Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim Programı Formatı Nedir? Hangi Kanalda Yayınlanacak?


SELÇUK YÖNTEM KİMDİR?

1953 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1975 yılında Ankara Devlet Tiyatro Yüksek Bölümünü bitirmiş ve 1977 senesinde Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev yapmaya başlamıştır. 2008 senesinde büyük ses getiren Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Ziyagil’i canlandırmıştır. 2013 yılında Büyük Risk adlı yarışma programını sunmuştur.  Atv’de Bugünün Saraylısı adlı dizide Ata Katilboğlu karakterine hayat veren Selçuk Yöntem son olarak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını sundu.


Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim Programına Nasıl Başvuru Yapılır?


 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce