Yeni Diziler

Şahin Tepesi İkinci Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

Şahin Tepesi ikinci bölüm fragmanı yayınlandı.Geçtiğimiz hafta ilk bölümü  ATV ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisi, ikinci bölümüyle cuma akşamı ekrana gelecek. İki kadının güç savaşını konu alan dizi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.  İkinci bölüm fragmanı yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde bu hafta, ailenin büyük amcasının  sır ölümünde bazı detaylar açığa çıkıyor.  Atv ekranlarında cuma akşamı ikinci bölümü yayınlanacak olan Şahin Tepesi dizisi yeni bölüm fragmanı yayında. Şahin Tepesi yeni bölüm fragmanı izleyenlerini daha da meraklandırdı.

İyiyi ve Kötüyü Temsil Eden İki Kadın

İyiyi ve kötüyü temsil eden iki kadının güç savaşını anlatan Şahin Tepesi’nde bu hafta gizemli ölümün ardındaki hesaplaşmalar bir bir açığa çıkıyor. Tuna ve kızı bazı tehditlerle karşı karşıya kalırken, Melek geçmişini ve şimdiki hayatını yeniden ele alıp savaşmaya karar veriyor.

Şahin Tepesi Karakterler Kimdir?

Şahin Tepesi karakterleri kimdir, izleyenlerin merak ettiği bir soru oldu. Melek’in (Ebru Özkan)  gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) Tuna’yla (Zerrin Tekindor) evlenmiş ve onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için de büyük sürpriz olur. Tuna’nın çapkınlığıyla ünlü oğlu Efe’yle (Boran Kuzum), Melek’in kızı Verda (Aybüke Pusat) arasındaki kıvılcım gelecekteki aşkın habercisidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem de sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Omuzlarında en az Tuna’nınki kadar büyük bir sır yükü taşıyan Melek’in son anda verdiği karar, herkesin hayatındaki dengeleri alt üst edecektir.

İki Kadının Güç Savaşı

İki kadının güç savaşı ve geçmişleriyle hesaplaşmalarının anlatıldığı dizide iki karakterin çocukları arasındaki duygusal ve fırtınalı ilişki de ilerleyen bölümlerde açığa çıkacak. Şahin Tepesi dizisi ikinci bölüm fragmanın yayınlandı ve seyirci olayların merak ve heyecanla ilerleyeceği yönündeki sinyali aldı. Şahin Tepesi ikinci bölüm fragmanı, cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin ikinci bölümüne dair ilginç ipuçları veriyor. Ay Yapım tarafından ekranlara getirilen dizinin oyuncu kadrosu ve görsel düzenlemesi son derece ilgi çekiyor.

 

Cigdem Aldatmaz

1982 yılında İstanbul'da doğdu. Trakya Üniv. Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Bu süre zarfında okula gitmek yerine fotoğraf kursuna katıldı,Doğan Haber Ajansı’nda stajyer muhabirlik yaptı. Okul biter bitmez yayınevleriyle tanıştı. Son on yıl içinde İnkılâp Kitabevi, Mediacat Yayınları, Everest Yayınları ve Doğan Egmont Yayıncılık'ta yayıncılığın tüm aşamaları ile ilgili çalıştı. Dergi ve gazetelere kitap eleştirileri yazıyor. Profesyonel metin yazarlığı yapıyor. Hikâyeleri Notos, Karahindiba, Öykü Gazetesi, Varlık, Mavi Melek, Özgür Edebiyat, Son İstasyon, Berfin Bahar gibi mecralarda yayımlandı. İstanbul'da yaşıyor. Aynada Yeni Bir Kadın yayımlanmış ilk öykü, Elli Kelime: Yardımcı Ailesinin Yassıada Hikâyesi ilk biyografi kitabıdır. Yususf Atılgan: Bir Rüyanın İzinden (Biyografik Roman) ve Sem (Öykü) kitaplarını 2017 yılında okuruyla buluşturdu. Bunun dışında Seksenlerde Çocuk Olmak, Bozcaada Öyküleri ve Doksanlar Kitabı gibi kitaplara yazar olarak katıldı.  Vosvos Hikâyeleri adlı bir foto-öykü çalışması bulunmaktadır.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce