Kategoriler: Atv Dizileri

Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Reytingleri Nasıl Erken Final Yapar mı?

Paylaş

Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Reytingleri Nasıl Erken Final Yapar mı?

Atv ekranlarında 2017 yılının ilk ayında başlayacak dizilerden biri de Ölene Kadar.. Peki Ölene kadar dizisi nasıl bir dizi konusu hikayesi oyuncu kadrosu nasıl dizi tutar mı reytingleri nasıl olur gibi sorularınıza makul yanıtlar vermeye çalışacağız. Öncelikle dizimizin fragmanları çıktı yakında başlıyor Atv ekranlarında. Bakalım izlenecek mi dizi..

Ölene Kadar Dizisinin Konusu Nedir? Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği bir dizi olacak Ölene Kadar. Aslında hayat boyu yaşadıklarımızın bir kısa öz geçmişi gibi bir yapım bu.. Dizide hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyiciye aktarmak için hazırlanan “Ölene Kadar” dizisinin baş rollerinde Engin Akyürek ve Fahriye Evcen‘i bir ünlü isimler bir araya geliyor. Dizi 12 Ocak 2017 de başlayacak.

Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Bizce her iki başrol oyuncusunun da belli bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu hayranlar eğer diziye sahip çıkarsa dizi zaten tutar ama izleyici gerek senaryo gerekse oyuncuların uyumuna baktığı için en yakın örnek Cesur ve Güzel dizisidir. Dizi ve oyuncular on numara ama hep bir eksiklik var dediğimiz durum işte şimdi ortaya çıkan Senaryonun güçlü olması olayıdır. Eğer senaryo zayıf ise yapacak pek bişey yok dizide..

Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Reytingleri Nasıl Erken Final Yapar mı?

Bu sorulara en güzel cevap dizi başladıktan sonra alınacak reytingler ve genel görünüş yanıt verecektir. Şimdilik kesin konuşmak doğru olmaz ama dizimizin çok uzun ömürlü olamayacağını düşünüyorum. Sanki ikili arasında bir uyumsuzluk var gibi. Yada öyle bir algı var. Sanki Fahriye Evcen deyince akla Burak Özçivit geliyor. Neyse umarız güzel bir reytingi yakalar ve uzun süre devam eder..

Lütfen sizde Fahriye Evcen ve Engin Akyürek‘in başrol oynayacağı Ölene Kadar dizisi hakkında görüşlerinizi ve yorumlarınızı aşağıya yazın. Şimdiden teşekkürler..

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce