Çocuklar Duymasın

O DİZİLER İNTERNETTE YAYINLANMAYACAK!

Paylaş

Yılbaşından sonra, kanallarda yayınlanan pek çok dizinin üç hafta kadar ara vereceği biliniyordu. Çünkü ekonomik krizin Türk dizi sektörünü de, olumsuz yönde etkilediği haberleri yayılmıştı. Trt 1’de yer alan yapımlar dışındaki, neredeyse tüm kanallardaki diziler ara verecekti. Ancak, maliyeti yüksek olan bazı dizilerin, o süreçte internet ortamında yayınlanabileceği söylendi. Ekran hayatına, dijital ortamda devam edecek diziler henüz netleşmedi. Fakat, devam etmeyecek üç dizi ismi açıklandı. İşte o diziler..

YILBAŞINDAN ÜÇ HAFTA SONRA DEVAM EDECEKLER

ÇOCUKLAR DUYMASIN

2002 yılından bu yana aralıklarla da olsa, devam eden ve hala izlenme rekorları kıran “Çocuklar Duymasın” üç haftalık tatil döneminde ne yazık ki internet ortamında yayınlanmayacak. Yapımcı ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği, başrollerini Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan’ın paylaştığı dizi, 25 Ocak 2019 Çarşamba akşamından itibaren, Kanal d ekranındaki yerini almaya devam edecek.

ARKA SOKAKLAR

Geçtiğimiz Cuma akşamı 500.bölümü geride bırakarak büyük bir rekora imza atan, “Arka Sokaklar”da yılbaşı tatili süresince, dijital ortamda verilmeyecek diziler arasında yer alıyor. Her hafta reytingi elden bırakmayan ve yapımcılığını “Erler Film”in üstlendiği polisiye dizi, 26 Ocak 2019’dan itibaren Kanal d’de Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

İKİZLER MEMO CAN

Başrolünde Emir Berke Zincidi’nin iki farklı rolde, birbirinden ayrı büyüyen ikiz kardeşleri oynadığı “İkizler Memo Can” dizisi de yılbaşı tatilinden nasibini alanlar arasında geliyor. Nehir Erdoğan ve Burak Hakkı gibi oyuncuların da önemli rollerde olduğu, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin, bu ara sürecinde, internette yayınlanmayacağı açıklandı. Üç hafta aradan sonra Kanal d’de izleyici karşısına geçmeye, haziran ayına kadar devam edeceği söylendi.

MALİYETİ YÜKSEK OLAN DİZİLER İNTERNETTE YAYINLANABİLİR

Yapılan bir açıklamaya göre üç haftalık tatil süresinde, maliyeti yüksek olan bazı dizilerin dijital ortamda yayın hayatına devam edebilir. Fakat, elimize ulaşan haberlere göre bu yukarıda yazılan yapımlar, devam etmek için üç hafta arayı bekleyecekler. Hangi dizilerin internette ekrana geleceği açıklandığında, onlarla ilgili bilgiyi de paylaşacağız.

 

Ayşe Aycan Arıcan

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik döneminde editörlük alanında stajlar yaptım. Ayrıca sonrasında "Editörlük ve Yayıncılık" üzerine teknik eğitim ve belge aldım. Bir sene kadar da fotoğraf eğitimi aldım. Wordpress üzerinde blog sayfam var. Gezdiğim yerler üzerine yazı yazmayı seviyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce