Muhteşem İkili Dizisi Gün Değiştiriyor!


Güncelleme: 9 Ocak 2019 : 19:34
1
Muhteşem İkili Final Yapıyor!

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel, Özge Gürel, Zafer Algöz ve Engin Şenkan gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide gün değişikliğine gidiliyor.

Kanalın büyük umutlarla Perşembe günü yayına sürdüğü dizi zorlu rakiplerinin arasında istenen başarıyı yakalayamayınca gün değişimi yoluna gidildi. Peki dizi hangi güne geçti? Detaylar haberimizde..

Muhteşem İkili Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindir. Ama Ahsen neden iletişim kurmamaktadır? Muhteşem İkili’nin gündemini bu meşgul eder. Yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada toplayacaktır. Ahsen ise iyice yakınlaşmış olan Barca ve Nilüfer’in arasını bozmak için yeni planlarla sahneye çıkar. Arka arkaya cinayetler işleyen boksör ise Barca ve MKC’nin ilgilendikleri diğer gizemli konudur.

9.bölümde bu tarz olayların yaşandığını hep birlikte izleyerek gördük peki dizi 10.bölüm itibariyle hangi gün yayınlanacak? İşte cevabı..

Muhteşem İkili Yeni Gününde! Dizi Hangi Gün Yayınlanacak?

Geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliğine gidilen ve Çağatay Tosun’un yerine Barış Yöş’ün getirildiği dizinin yeni günü Salı olarak değiştirildi. Yani dizi artık 22 Ocak itibariyle Salı günü yayınlanacak. Ve rakipleri Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Halka gibi diziler olacak. Bakalım rakipleri arasında nasıl performans gösterecek hep birlikte göreceğiz.

 

1 YORUM

  1. bu dizi güzel de bayan oyuncular iyi değil yani öykü dışındakiler keremi çok severiz çok kalite bi oyuncu ve insan olduğunu takip ediyoruz da…. bi şeref meselesi olmadı … şeref meselesinin devamını çok bekliyoruz çok iyi bi işti seyirciler olarak onu bekliyoruz… samimi geçmiyo muhteşem ikli bi şey var ama ne derseniz yok

Comments are closed.