Muhteşem İkili Dizisi Final Mi Yapıyor? Başrol Oyuncusu Açıkladı!


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 12:16
0

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Muhteşem İkili dizisinde neler oluyor?

Başrollerinde Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Özge Gürel ve Öykü Karayel‘in yer aldığı Muhteşem İkili dizisi ile ilgili iddialar bitmiyor!

Reytinglerde beklenileni bir türlü veremeyen Muhteşem İkili dizisi için yayından kalkacağı yönünde söylentiler dolaşmaya başlamıştır.

İDDİALI DİZİLERİN GÜNÜ PERŞEMBE

Perşembe akşamları Çarpışma dizisinin de yayın hayatına başlamasıyla işi iyice zorlaşan Muhteşem İkili’nin akıbeti ne olacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekranlara iddialı bir giriş yapması ve reyting listelerinde ilk sıraya yerleşmesi rakip dizilerin işini zorlaştırmıştı.

REYTİNGLERDE BEKLENENİ VEREMİYOR

Muhteşem İkili 29 Kasım Perşembe günü yayınlanan 5. ve son bölümüyle reyting listesinde total grubunda 18. sırada yer alırken AB grubunda 6. ABC grubunda ise 8. sırada yer alarak beklenenden uzak bir yer elde etmişti.

Muhteşem İkili ile ilgili yayından kalkma dedikoduları devam ederken dizinin başrol oyuncusundan bunu yalanlayan bir paylaşım geldi.

İDDİALARI YALANLAYAN PAYLAŞIM

Dizinin başrol oyuncularından Kerem Bursin setten rol arkadaşı İbrahim Çelikkol’un ve set ekibbinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. Bursin fotoğrafa ‘Tam gaz devam. Bir yere gitmiyoruz. Yalan haberlere inat’ yazısını eklemeyi de ihmal etmedi.

Bakalım Muhteşem İkili dizisinin ekran macerası düşük reytinglerine rağmen devam edecek mi?

MUHTEŞEM İKİLİ’NİN YÖNETMENİ KİM?

Yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı Muhteşem İkili dizisinin yönetmen koltuğunda ise M. Çağatay Tosun oturmakta.

MUHTEŞEM HİKAYE DİZİSİNİN KONUSU?

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar.

Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.