Meryem

Meryem Dizisi Berk Kimdir?

Paylaş

Kanal D ekranlarında heyecanla izlenen Meryem dizisi yeni bir oyuncu dahil oluyor. Başrollerinde Furkan Andıç ve  Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin yer aldığı diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Beliz Oktay’ın yalanlarını ve yaptıklarını öğrenmiştir. Sevinçe çarpıp O’nu yaralı halde bırakıp giden kişinin Oktay olduğunu öğrenmesi bardağı taşıran son damla olmuş ve Oktay’ı artık hayatından çıkartma kararı almıştır.

O esnada Savaş’ın kardeşi Naz ile de sosyal medyada görüşen Berk Londradan Türkiye’ye dönecektir. Beliz’in kardeşi olan Berk Beliz’n Oktay’dan ayrılması üzerine Beliz’i arar ve O’na döneceğini söyler.

Berk aynı zamanda Naz ile de aşk yaşayacaktır. Yurdal Sargun’dan intikam almak için gelen Berk Naz’ı kendisine aşık edecek ve Sargunlar’ın yeni belası olacaktır. Beliz ve Berk’in babası kaza süsü verilerek öldürülmüş ancak Berk bunun sorumlusunun Yurdal Sargun olduğunu öğrenmiştir.

Berk karakterinin gerçek ismi Serhan Onat’tır. Geçtiğimiz sezon Bodrum Masalı Dizisindeki Uzay karakteri ile tanıdığımız Serhan Onat 1994 İzmit doğumlu olup 183 cm boyunda ve 79 kg’dır.

 

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana sanat Dalı oyunculuk bölümünde devam eden yakışıklı oyuncu mavi gözlü ve kumraldır.

Peki Sizler Berk hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Berk karakterinin diziye girmesi diziye ne katacak? İzlenme oranlarını nasıl değiştirecek? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce