TRT1 Dizileri

Mehmetçik Kutlu Zafer Dizisi Bu Akşam Yayınlanacak mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Paylaş

Yapımcılığını Bozdağ Film’in yaptığı ve yapımını Mehmet Bozdağ’ın sırtladığı TRT 1’in iddialı dizilerinden olan Mehmetçik Kutlu Zafer, her Salı günü seyircisiyle buluşuyor. Mehmet Bozdağ, dizinin hem yapımcılık hem de senaristlik görevini üstleniyor. Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yönetmenlik koltuğunda ise Kamil Aydın oturuyor.

Her Salı günü sevenlerini ekrana bağlayan dizinin oyuncuları arasında İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı isimleri yer alıyor.

Üsküplü rolünde İsmail Hacıoğlu, Fatma rolünde Cansu Tosun, Mehmet rolünde İsmail Ege Şaşmaz, Zeybep rolünde Özgür Kaya, Halil Kut rolünde Berk Açar ve Hamilton rolünde ise Ogün Kaptanoğlu adeta gönüllerde taht kurdu.

Hikayesi, çekimleri ve kostümleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, Türkiye’nin en büyük platosuna sahiptir. Ayrıca dönemin birebir gerçek ürünlerinin antikacılardan bir yılı aşkın bir sürede toplandığı bilinmektedir. Bu yüzden sanat ve dekor anlamında Türkiye sinema ve televizyon sektöründe adından sıkça söz ettiriyor.

Her Salı akşamı ekranlara gelen Mehmetçik Kutlu Zafer bu akşam yayınlanmayacak mı?

Ekran başındakilere büyük bir tarihi zevk yaşatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi geçtiğimiz hafta 23. bölümü ile ekranlardaydı. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin 24. bölümü bu hafta ekranlarda olmayacak. Her Salı akşamı saat 20:00da ekranlara gelen dizi bu hafta dizinin olduğu saatlerde Türkiye-Ukrayna hazırlık maçının olması sebebi ile yayınlanmayacak.

20 Kasım Salı akşamı saat 20:30’da TRT 1 ekranlarında Türkiye-Ukrayna hazırlık maçı verilecek.

Milli maçın hemen arkasından ise, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi saat 22.30’da tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölümü yani 24. bölümü ise fragmanlarda gösterildiği gibi 27 Kasım 2018 Salı günü saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinde yeni bölümde neler olacak?

Duygu Yüksel

İstanbul doğumluyum. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği mezunuyum.Mezun olduktan sonra ilk yılım iş aramakla geçse de aslında işimin bu olmadığına karar verdim ve internet alemine giriş yaptım. Hem araştırmayı hem öğrenip bilgi sahibi olmayı seviyorum ve bunu içerik editörlüğü yaparak meslek haline getirdim. Film izlemeyi oldum olası severim fakat dizi izleme serüvenim bir çok insan gibi Lost dizisine dayanır. Dizilerin artması ile birlikte bu sektöre olan merak de bir hayli arttı. Bu yüzden buradayım.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce