Dizi Haberci

Masterchef Türkiye Birincisi Kim Oldu? Kerem Mi Uğur Mu? Yarışmayı Kim Kazandı!

Paylaş

Masterchef Türkiye  23. Aralık 2018 Final Akşamı Neler Yaşandı!

 TV8 sevilen yarışma progmanı Masterchef  Türkiye’de 23 Aralık akşamı final de kazanan kim oldu. Uğur mu, Kerem mi  yarışmayı kim kazandı. Kim Masterchef oldu.  TV8’in her hafta reyting rekorunu kıran yarışması Masterchef  Türkiye  bu akşam finali ile izleyicilerinin karşısına çıktı.  Yarışmada finale kalan  Uğur ve Kerem namı değer ‘Düşman kardeşler’ finalde de yarışmaya yakışır lezzetler ortaya çıkardı. Yarışmanın eski  Masterchef adaylarının da katıldığı finalde heyecan doruktaydı.  Finale sevilen yarışmacıların bomba açıklamaları ve finalde dahi tartışan düşman kardeşler finale damga vurdu.

Tv8  de beğeniyle izlenilen Masterchef  Türkiye programında finale gelindi. TV8’in başarılı yapımlarına yeni bir yarışma daha kazandıran Acun medya Türk halkının kalbini kazandı. Birinci sezonu ile yarışmaya damga vuran yarışmacılar  ve karakterleri ile yarışmaya farklı bir boyut kazandıran başarılı jüri üyeleri ile program seyirciden tam  not aldı. Finalde canlı yayına  ailelerininde katılmasıyla duygusal anlar yaşandı.  Jüri üyelerinin de duygulandığı finalde özelikle Somer şej gözyaşlarını tutamadı.  Sokak ropörtajları halkın nabzının tutulduğu finalde ‘Düşman kardeşlerin’ sevenlerinin eşit olduğu gözlerden kaçmadı. Yaşanan iyi kötü şeylere rağmen eski yarışmacıların finalistlere desteği tam oldu. TV8’in başarılı yapımı Masterchef Türkiye finale gelindi. Bakalım yarışmayı kim kazandı.

Masterchef Türkiye’nin Sürpriz Nedir!

Masterchef Türkiye  finalinde birinciye  100 Tl ödül Masterchef Türkiye  kupası verilecekti. Finalde büyük sürpriz yaşandı Birinci olana Cüneyt Asan’ın Dubai de açacağı yeni restauranta çalışma fırsatı kazanacak.

Somer Şef’in Masterchef Türkiye Finalistlerine Sürpriz Fırsat!

Masterchef Türkiye yarışmasının sevilen jüri üyesi Somer şeften finalistlere büyük jest! Somer şef son ikiye kalan yarışmacıların birbirinden başarılı olduğunu ve birçok restaurantta çalışabilecek yetenekte olduğunu dile getirerek 2 finalisttin de kendi restauranttın da Sdney de çalışma imkanı sundu. 2. olan  yarışmacıda  büyük bir fırsat  kazandı.

Masterchef Türkiye Yarışmasının 1. Kim Oldu!

Tv8’nin her hafta zirveye oynayan yeni yarışması 16. Haftanın sonunda zorlu etaplardan geçerek finale kalan Kerem ve Uğur arasından 1.sini seçti. Türkiye’nin Masterchef’i kim oldu. Masterchef Türkiye yarışmasının 1. sezon birincisi Uğur  oldu.

 

 

 

Melek Bayraktar

Ben MELEK, 24 yaşındayım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler Reklamcılık lisans mezunuyum. Yeni mezun oldum şuan kpps çalışıyorum aynı zamanda bir dergide köşe yazısı yazıyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce