Leke Dizisi

Leke 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin ile Cem’in Romantik Anları!

Paylaş

Yasemin ile Cem’in Romantik Anlar Yaşıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Leke, kısa sürede beğeni kazandı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Leke dizisinin merakla beklenen 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı bir bölümle Salı akşamı ekrana gelecek olan Leke dizisinin yeni bölüm fragmanında Cem ile Yasemin romantik anlar yaşıyor. İkilinin her bölümde birbirine daha da yakınlaşması tv karşısındaki izleyiciyi memnun ediyor.

Dizisinin  bu haftaki yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Salı akşamı Kanal D ekranlarına yayınlanacak olan Leke 4. bölümde Yasemin ile Cem çok mutlular. Aşık olan ikili afallamıştır. Bu durumda bu aşk’ın karşısında olanların işini kolaylaştırmıştır. Şirin’in dayak yemesine neden olan kişi kim bu soruyu araştırılır. Arda ise Abisinin kuyusunu kazmak için uğraşmaya devam eder.

Leke 4. Bölüm 3. fragmanı yayınladı. Fragmanı izlemek için tıklayınız..

LEKE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin, Cem’le yüzleşmek için şirkete gider. Yasemin’in kalbini ikinci kez kıran Cem yaptığı hatanın farkına varır. Cem’in, Yasemin’e gönderdiği özür çiçeği de Birkan engeline takılır. Yasemin, Cem’i affedebilecek midir? Emniyette tekne baskını olayı yüzünden köşeye sıkışan Birkan, yeni operasyon için düğmeye basar. Arda yeniden gözaltına alınır. Yasemin de gözaltına alınacak mıdır?

Yasemin’in Cem’le görüşmeme kararı Murat iyi karşılamaz. Yasemin Murat’a  bu durumu bir türlü anlatamaz.  Murat onu dinlemez. Bu sırada Murat’ı ziyarete gittiğinde hiç beklemediği bir misafirle karşılaşır.Belkıs’ın yıllar sonra neden geri döndü bunu araştıramaya kalkan Ferhan’ın Cem ve Yasemin için büyük bir tehlike yaratır. CEO’luk yarışında öne geçmek için uğraşan Mehmet ve Pelin’in,  Cem’e kardeşinin kozu ile saldıracak.

.

Melek Bayraktar

Ben MELEK, 24 yaşındayım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler Reklamcılık lisans mezunuyum. Yeni mezun oldum şuan kpps çalışıyorum aynı zamanda bir dergide köşe yazısı yazıyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce