Kuzgun

KUZGUN DİZİSİ 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI!

Paylaş

Başrollerini Burcu Biricik ve Barış Arduç’un paylaştığı, Çarşamba akşamları Star’da yayınlanan Kuzgun dizisi 3 ödül aldı. İşte detaylar…

YILIN EN İYİ DRAM DİZİSİ SEÇİLDİ!

Yapımcılığını Ay yapımın üstlendiği Kuzgun dizisine İstanbul Üniversitesi Kültür Kulübü Moda Topluluğu tarafından “Yılın En İyi Dram dizisi” ödülüne layık görüldü. Üstelik aldığı ödüller bununla da sınırlı kalmadı.

YILIN EN İYİ KADIN VE ERKEK OYUNCULARI BELİRLENDİ!

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik “Yılın Kadın Oyuncusu” ödülü layık görülürken, diğer başrol oyuncusu Barış Arduç “Yılın Erkek Oyuncusu” ödülünü aldı. Dizinin başladığı günden beri bitecek iddiaları karşısında, bu ödüller oldukça şaşırtıcı oldu. Henüz 12 bölümünü geride bırakan dizi, kısa sürede de büyük bir başarıya imza atmış oldu. Şimdi dizinin son yayınlanan bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım.

12.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU!

Kuzgun’un Behram Adıvar’ın torunu olduğu gerçeğinin, ortaya çıkmasının ardından, Kuzgun Kudret’in hedefi haline geldi. Babasının yaşayıp yaşamadığı konusunda netleşemeyen Kuzgun, Bora ile bir şartı karşılığında pazarlık yaptı.

Bora, Teo’yu Kartal’ın öldürdüğünü öğrenip acımasız bir plan kurguladı. Kuzgun’un Behram’ın yerini alacak bir veliaht olduğuna inanmayan Dila, Kuzgun’u her adımda takibe aldı. Bu sırada, Kuzgun’un da içerisinde bulunduğu karanlık dünyada, büyük bir patlama oldu. Kuzgun, ailesinin güvenliği için birkaç gün Meryem’de kalmaya karar vererek, Dila’ya da birlikte gitmeyi teklif etti. Meryem, Kuzgun, Kumru ve Kartal yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Meryem ile Dila arasında da yeni bir yüzleşme yaşandı. O sırada Kumru, Dila’nın ailesine yaptığı ihanetini öğrendi. Kuzgun ve Dila ilk kez o gece aynı yatakta yattı. Aralarındaki duvarlara, sırlara ve Kuzgun’un intikam isteğine rağmen, Dila ile Kuzgun’un birbirlerine duydukları derin aşk her geçen gün karşı konulması daha imkansız hale gelmeye başladı. Dila, Bora’nın Kuzgun’la ilgili tehlikeli bir planı olduğunu hissedince, Bora’nın karşısına çıktı. Ancak Bora’nın planları Kuzgun’la sınırlı değildi. Bora, korkutucu yüzünü ilk kez Dila’ya da gösterdi. Dila, Bora’nın fiziki tehdidi altındayken, Kuzgun da hem Kartal’ın hayatı hem de kendi hayatı üstünden ölümcül bir komployla karşı karşıya kaldı.

Ayşe Aycan Arıcan

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik döneminde editörlük alanında stajlar yaptım. Ayrıca sonrasında "Editörlük ve Yayıncılık" üzerine teknik eğitim ve belge aldım. Bir sene kadar da fotoğraf eğitimi aldım. Wordpress üzerinde blog sayfam var. Gezdiğim yerler üzerine yazı yazmayı seviyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce