Kördüğüm(Kanal 7) 27 Ekim Özeti 82. Bölüm Fragmanı İşça Tapasya’nın Hain Yüzünü Görüyor


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 22:05
0

Kanal 7’de ekrana gelen Kördüğüm dizisinin 82. Bölümünde Tapasya ve Nani yüzünden İşça ve Vansh, en mutlu günlerinde yıkılmışlardır. Vansh, artık İşça’yı değil sevmek, aşırı derecede nefret etmeye başlamıştır. Çünkü İşça’nın kendisini, aldattığını düşünmektedir. Kördüğüm(Kanal 7) 27 Ekim Özeti 82. Bölüm fragmanı haberimizde.

Vansh evi terkettikten sonra, Veer fotoğrafları görmüştür ve Vansh’ın neden evi terkettiğini anlamıştır ve onu aramaya başlamıştır. Ancak hiçbir yer de bulamaz.

İşça, üzüntüsünden ağlarken, Tapasya’da timsah gözyaşları ile onu teselli etmeye çalışır. Bir ara İşça’nın aklına kendisine gelen mektup gelir ve evin her yerinde mektubu aramaya başlar. Bir süre sonra İşça, mektubu bulur ve içindekilerin çok farklı olduğunu görür. Bu arada mektubu gören Tapasya, İşça’ya daha fazla üzülmeni istemiyorum diyerek; mektubu elinden alarak çöpe atar.

Bu olaylar olurken, Veer abisini aramaktadır. Vansh ise intihar etmeye karar vermiştir ve tam canına kıyacakken Veer onu tutar.

İşça, Tapasya odadan çıktıktan sonra çöpten mektubu alır, okur ve gerçekleri öğrenerek Tapasya’nın ihanet ettiğini anlar. Koşarak Tapasya’nın yanına giderek neden böyle bir şey yaptığını sorar. Korkudan ne yapacağını şaşıran Tapasya, herşeyi kendinin planladığını söyleyerek, yaptığı bütün kötülükleri anlatır. İşça, duydukları karşısında şoka girer ve o üzüntüyle Tapasya’ya tokat atar.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=IDVZ6VIdA5E