Kördüğüm-Uttaran- 26 Ekim Özeti 81. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 19:53
0

Kördüğüm dizisinin 81. bölümünde Vansh İşça’ya Kötü Davranmaya başlamıştır. Kördüğüm-Uttaran- 26 Ekim Özeti 81. Bölüm Fragmanı sizler için haberimizde.

Düğünden sonra, artık İşça’yı zor bir hayat beklemektedir. Çünkü Vansh gördükleri karşısında çok değişmiş ve İşça’ya kötü davranmaya başlayacaktır. Eve geldiklerinde Vansh, hızlıca odasına çıkar ve eski alışkanlığı olan uyuşturucuyu aramaya başlar. Ancak İşça, onu bu alışkanlığından kurtarmış ve evdeki uyuşturucuları yok etmiştir.

Vansh, odada uyuşturucu ararken, yeniden bir cüzdanda Veer ile İşça’nın fotoğrafını görür ve daha da sinirlenir. Bu arada ise İşça odaya girer. Vansh, İşça’ya başlarda iyi davranıp, güzel şeyler söylesede bir süre sonra gerçek yüzünü gösterir ve İşça’ya dönerek, bundan sonra ki hayatını ona zindan edeceğini söyler.

İşça, hiçbir şey den habersizdir ve çok üzülmüştür. Daha sonra Vansh, ilk günden evi terkeder ve İşça’yı öylece bırakır. Tapasya, ise durumdan çok memnundur ancak oyun oynamaya devam eder ve üzgün olan İşça’nın yanına giderek onu teselli eder.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla