Kördüğüm Satya ve Sancini Kardeşler Kim? Amaçları Ne?


Güncelleme: 20 Aralık 2017 : 15:42
1

Sevilen dizi Kördüğüm yeni karakterlerin diziye katılması ile yeni gelişmelerle devam ediyor. Diziye yeni katılan Satya ve Sancini kardeşler, Kördüğüm dizisinin seyrini değiştirecek gibi görünüyor. Kördüğüm Satya ve Sancini Kardeşler Kim? Amaçları Ne? haberini sizler için derledik.

Kördüğüm dizisine yeni katılan Satya ve Sancini kardeşler, dizinin gidişatını değiştirecek karakterlerle karşımıza çıktı. Peki Satya ve Sancini kardeşler kim? amaçları ne? neden intikam almak istiyorlar? sakladıkları resimdeki kişi kim? işte tüm bu soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Diziye yeni katılan karakterler Satya ve Sancini kardeşler, kısa zaman bazı olayların vesilesiyle İçça ve Veer’in yakın arkadaşları olmuşlardır. Veer’in bir tesadüf sonucu Sancini’ye araba ile çarpması ve Sancini’nin geçici körlük yaşaması aralarındaki dostluğu daha da kuvvetlendirmiştir. Kördüğüm Satya ve Sancini Kardeşler Kim? Amaçları Ne? 


KÖRDÜĞÜM SATYA KİMDİR<<<TIKLA


Veer ve İçça’nın minnet borçlarını ödemek adına Bundela evine davet ettikleri Satya ve Sancini, kısa zaman da Bundela ailesinin de sevgisini kazanmışlardır. Satya ve Sancini, Bundela evine iyice uyum sağladıktan sonra asıl amaçlarını yavaş yavaş belli etmeye başlamışlardır. İlk önce Satya ve Sancini’nin eve yerleşmesinden sonra Tapasya, gizemli bir kişiden telefon almıştır ve telefondaki kişi Tapasya’nın çevirdiği oyunların hepsinden haberi olduğunu iddia etmiştir. Bu olay Tapasya ve suç ortağı Nani’yi epeyce korkutur.

Satya ve Sancini, daha sonra gece yarısı Tapasya’nın odasına girerek onu dışarı çıkarmıştır ve ortalıktan kaybolunca da Tapasya kapıda kalır ve geceyi dışarda geçirmek zorunda kalır. Ertesi gün Satya, Tapasya’yı dışarıda bulur. Tapasya, olanları anlattığında, herkes bu işin sorumlusu olarak İçça’yı gösterir ancak olayın aslı öyle değildir. Çünkü Tapasya’yı korkutan Satya ve Sancini’dir. odalarında Tapasya’nın tarif ettiği beyaz örtüyü yakarlar ve bu olayları hazırlayanların kendileri olduğunu bize gösterirler. Puja töreninde Tapasya’nın tepsisine ölü fare atmaları da nefretlerinin bir göstergesidir. Kördüğüm Satya ve Sancini Kardeşler Kim? Amaçları Ne? 

Satya ve Sancini, sürekli odalarında plan yaparlar ve bu planları yaparken bizim göremediğimiz bir resme bakıp, Bundela evinden intikam alacaklarını söylerler. Sancini’nin kör taklidi yapması da ayrı bir ilginç olaydır. Peki bu resimde ki kişi kim? Yaptığımız araştırmaya göre 2 ihtimal karşımıza çıkıyor. Birincisi, Veer’in annesi Mai’nin ilk evliliğinden olan çocuklarının olması ve annelerinin kendilerini bırakıp gittiği için intikam almak istemeleri. İkincisi ise, Veer’in dedesi Daddaji’nin ikinci eşinden fakat haberinin olmadığı çocuklardır.


KÖRDÜĞÜM SANCİNİ KİMDİR<<<TIKLA


Kördüğüm dizisi Satya ve Sancini kardeşlerle ilgili yeni gelişmeler karşımıza çıktıkça haberimiz güncellenecektir. Kördüğüm dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de Kördüğüm dizisine yeni katılan Satya ve Sancini karakterleri hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz. Kördüğüm Satya ve Sancini Kardeşler Kim? Amaçları Ne?  

KÖRDÜĞÜM 136. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=7REW4bh60e0

 

1 YORUM

Comments are closed.