Kördüğüm Dizisi 85. Bölüm Fragmanı 30 Ekim Özeti


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 19:41
0

Kördüğüm 30 Ekim Özeti 85. Bölümünde Tapasya Veer’e Diz Çöktürüyor. Tüm ipleri elinde tutan Tapasya bu kozu çok iyi kullanır. İşte Kördüğüm Dizisi 85. Bölüm Fragmanı ve 30 Ekim Özeti.

Veer, Tapasya ile bir kafede buluşmuştur. Ancak bütün ipler Tapasya’nın eline geçmiştir ve istediği gibi konuşmaktadır. Veer ise abisine ve İşça’ya daha fazla zarar gelmemesi için susmayı tercih eder.

Tapasya’da bu durumu fırsata çevirerek, Veer’den evlilik sembolü olan Mangalsutra’yı takmasını ister. Veer, mecbur kabul eder. Tapasya’da bununla kalmaz ve Veer’in kendisinden özür dilemesini ve elini öpmesini ister. Tapasya, ulaştığı zaferinden çok memnundur ve bunu Nani ile paylaşır.

İşça, eşine yaklaşmak için çareler arar. Ancak Vansh tavrını değiştirmez. İşça, Vansh için içecek getirirken yere düşer ve bayılır. Sevdiği kadına kıyamayan Vansh, hemen onu yerden kaldırır ve güzel şeyler söyler.

O sırada Veer gelir. Kardeşini gören Vansh, hemen oradan uzaklaşır.  Bunu farkeden Veer ise hemen bu durumu düzeltmesi gerektiğini anlar ve bunun için bir şeyler yapmak için çabalar.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=UKo6iLP7pzM