Kördüğüm Dizisi 29 Ekim 84. Bölüm Özeti ve Fragmanı


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 15:27
0

Kanal 7 Kördüğüm dizisinin 29 Ekimde ekranlara gelecek olan 84. Bölüm Özetinde Tapsaya yine kötü planlar içerisindedir Vansh ise Veer ve İşça’yı rezil eder.. Tüm ayrıntıları Kördüğüm Dizisi 29 Ekim 84. Bölüm Özeti ve Fragmanı konumuzdan okuyabilirsiniz. İşte detaylar.

Ertesi gün Veer, abisi ile konuşmaya çalışır ancak Vansh, hiç ilgilenmez. Aile fertleri kahvaltı masasında Vansh’ı bekler. Vansh, masaya geldiğinde ise herkes mutlu olur. Masadaki herkes özellikle İşça, Vansh’a hizmet etmek için çaba gösterir.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Vansh ise kardeşini ve İşça’yı masadan uzaklaştırmaya, küçük düşürmeye çalışır. Ailesi engel olmaya çalışınca da, eline bıçağı alarak kendine zarar vereceğini söyler. Herkes çok korkar. Daha sonra ise vazgeçerek bıçağı yere atar.

Tapasya ise evine dönmüştür ve morali çok bozuktur. Bir yandan da Veer, ısrarla aramaktadır. Tapasya, en sonu dayanamaz ve Veer’in telefonunu açar. Telefonda Veer, Tapasya’dan eve dönmesini ister. Babası ise halinde gariplik olan, üzgün görünen Tapasya’ya moral vermeye çalışır.

İşça’yı da babası telefonla arar ve nasıl olduğunu sorar. İşça ise babasına yaşadığı durumları fark ettirmemye çalışır. Veer ile randevulaşan Tapasya ise Nani’ye hava atarak buluşma yerine giderken, aklında yine kötü planlar kurmaktadır.