Kördüğüm 99. Bölüm Özeti (13 Kasım Pazartesi) İçça Ölüyor mü?


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 19:20
0

Kördüğüm dizisi yine heyecan dolu bir bölümle ekranlarda. Kanal 7 Kördüğüm Kördüğüm 99. Bölüm Özeti sizler için haberimizde. Kördüğüm 99. Bölüm özeti- İçça Ölüyor mu? İçça Vanş’ı arar ama bir türlü ulaşamaz ve onu çok merak eder. Vanş için yemek hazırlamıştır ve saatlerdir onu bekliyordur. Daha fazla meraklanmaya dayanamayan İçça Veer’i arar ve Vanş’a ulaşamadığını söyler. Tam telefonu kapattığı sırada Vanş içeri girer.

Vanş sinsi sinsi İçça’ya yaklaşır ve eski günlere dönmek istediğini söyler. İçça Vanş’ın kendine geldiğini düşünerek çok mutlu olmuştur. Beraber yemek yerler dans ederler ve daha sonra hava almak için dışarı çıktıklarında, Vanş İçça’nın arkasına geçerek onu balkondan aşağı iter. Bakalım yeni bölümde İçça yaşayacak mı?


KÖRDÜĞÜM(UTTARAN) BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Neyse ki, İçça’nın balkon dan düşmesi de Vanş’ın zihninde yarattığı hayallerden biridir. Vanş, kendine gelir ve İçça’ya sarılır, ona içinden sana yaşaman için bir gün daha veriyorum yarın Veer ve sen öleceksiniz der. Daha sonra içeri girerler ve uyurlar. Sabah kalktıklarında Vanş, İçça’ya çok güzel davranır. İçça’da Vanş’ın düzeldiğini düşünerek, çok mutlu olmuştur. Hatta bir ara Veer, İçça’yı arar ve İçça, ona da Vanş’ın iyi olduğunu, merak etmemesini söyler. O sırada İçça’nın telefonu çalar ve arayan Damini’dir. Damini, İçça’dan eve gelmesini ister. Fakat İçça, Vanş’ı bırakıp gelemeyeceğini söyler. Vanş, telefonu alır ve Damini’ye İçça’nın gelebileceğini söyler ve onu mutlu eder.

İçça, dışarı çıkar, Vanş’ta onu takip etmek için arkasından çıkar. Vanş, trafiğin içinde İçça’yı kaybeder ve başka bir kadını takip eder. Takip ettiği kadın ise, Tapasya’dır ve Sid ile buluşmaya gider. Sid ile Tapasya buluşur. Vanş, onları izlemektedir. Sid, bağırarak Tapasya’ya, yaptırmak istediği bütün kötülükleri yüzüne haykırır ve Vanş bunları duyunca şok olur. Vanş, hemen Tapasya’nın yanına giderek, bütün bu olanların suçlusu o olduğunu söyleyerek silahını ona doğrultur. Tapasya’da duyduklarının doğru olduğunu itiraf eder, fakat asıl suçlunun İçça ve Veer’den şüphe eden Vanş’ın kendisi olduğunu söyler. Vanş, Veer ile İçça’yı arayarak, onları bulunduğu yere çağırır. Ancak onlara gelene kadar kendisini vurur ve intihar eder. Tapasya ve Sid, ortalıktan kaybolur. İçça ve Veer oraya vardıklarında ise iş işten çoktan geçmiştir ve Vanş, kanlar içinde yerde yatmaktadır.