Kördüğüm 97. Bölüm 11 Kasım Özeti ve Fragmanı


Güncelleme: 2 Kasım 2017 : 18:35
0

Kanal 7‘nin fenomen hint dizisi Kördüğüm’ün 97. Bölümü özetinden merhabalar. Vanş, İçça’nın alışverişten geç gelmesine kafayı takmışıtr. İçça her ne kadar bir tanığı bayanla karşılaştığını söylese de vanş inanmaz ve karşılaştığı kadının kim olduğunu sorar. İçça kim olduğunu rahatlıkla söyler ve vanş o kadını arar, kadın da karşılaştıklarını doğrular. Ama vanş yine de içça yı aşağılamaya devam eder.

İçça da daha fazla dayanamayıp jogi nin evine gider. Jogi nin evinde ise soğuk rüzgarlar esmeye devam eder. Eve gelen esrarengiz kızın, jogi nin kızı olduğunu iddia etmesi herkesi sok etmiştir. Kızın evde kalmasını kabul etseler de bu işin arkasında başka durumlar olduğundan şüphelenmişlerdir. Vere ve Tapasya Amerika da mutlulardır.

Hatta Veer Amerika ya dönüşü için arkadaşlarına evde parti verir. Parti de tanıştığı bir misafir psikolog dur. Psikoloğa Vanş dan bahşeder ve yardım almak için numarasını ister. Parti bittikten sonra psikolog kadını arayan Veer kardeşinin durumunu anlatır ve duydukları karşısında durumun ciddiyetini anlar. Tapasya ise hala aklının İçça ve Vanş’ta olmasından dolayı Veer’e kızar.

Vanş, kendisi için yemek yapan İçça’ nın yanına gider ve belinde silah vardır. İçça. Vanş’ı görünce önce tedirgin olur fakat Vanş’a yakın davranınca mutlu olur ve sarılırlar. Vanş, İçça’tan gözlerini kapatmasını ve ona süprizi olduğunu söyler. İçça, gözlerini kapatır ve Vanş, belinden silahı çıkarır; İçça’ya doğrultur. Bakalım sonraki bölümde neler olacak… Kördüğüm Dizisi yeni bölüm tüyoları için sitemizi takip edin…