Kördüğüm 96. Bölüm 10 Kasım Özeti ve Tüyoları- İçça, Veer’i Arar!


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 12:56
0

Kanal 7’nin gündüz kuşağının sevilen dizisi Kördüğüm 96. Bölüm 10 Kasım Özeti ve Tüyolarını haberimizde bulabilirsiniz. Kördüğüm-Uttaran 96. Bölüm ÖZeti- 10 Kasım- İçça, Veer’i Arar! Hindistan’ın başarılı yapımlarından olan Kördüğüm-Uttaran Ülkemizde de severek izlenilmeye devam ediyor. Her bölümün de ayrı bir heyecan ve merak içeren senaryoya sahip dizi ülkemizde de adından uzun süre söz ettireceğe benziyor. Kördüğüm- Uttaran 96. Bölüm 10 kasım Özeti ve tüyoları sizler için haberimizde…

Kördüğüm Dizisi, bir önceki bölümde  Veer ile Tapasya, Amerika’ya gitmişler ve orada ki yeni hayatlarına alışmaya çalışıyorlardır. Tapasya, her ne kadar Veer’in yanında olmaktan mutlu olsa da, aklı hala İçça’ya yapmak isteği kötülükleri tamamlayamamış olmasındadır. Veer ise hem abisi hemde İçça’nın mutluluğu için Amerika’ya mecburen yerleşmiş olsa da, onun da aklı İçça’da dır. Çünkü, Vanş’ın İçça’yı rahat bırakmayacağını, ona gereken saygıyı göstermeyeceğinden emindir.

Vanş, Veer’in evden ayrılmasını hiç umursamaz. Zira İçça’nın hala gizli gizli telefon ile Veer’le görüştüğünü düşünmektedir. Vanş, iyice paranoyak olmuştur. Önceki gece evine gizlice giren Sid, İçça’yı çok zor durumda bırakmıştı. Sid’in, İçça’yı Tapasya yüzünden tehdit etmesi İçça’nın çok korkmasına neden olmuştur. Salondan gelen sesleri duyan Vanş, İçça’nın başka biri ile daha ilişkinin olduğunu düşünmesine sebep oldu.

Vanş evde İçça için yemek yapar. İçça’da  alışverişe gider Ancak İçça alışveriş veriş yaparken bir tanıdığını görür ve onunla sohbet eder, bu yüzden eve de gecikir. Eve geldiğinden Vanş’ı, çok sinirli bir halde ulur. Bunun nedeni ise eve gecikmesidir. İçça, her ne kadar tanıdığı biri ile karşılaştığını söylese de Vanş, inanmaz ve İçça’yı kolundan tutar, yeniden alışverişe götürür. Amacı yaptığı alışverişin kısa sürmesi gerektiğini göstermektir.

İçça, Vanş’ın hakaretlerine dayanamaz ve Jogi’nin evine gider. Orada bir süre kaldıktan sonra eve dönmek için yola çıkar. Yolda iken aracının lastiği patlar. Aracın lastiği değiştirilir iken, aklına Veer gelir ve aramak ister. Telefon bir kez çaldığında, cesaretini kaybeder ve kapatır. Ancak Veer, aradığını görür ve İçça’yı tekrar arar. Kördğüm- Uttaran 96. Bölüm özeti ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.