Kördüğüm 90. Bölüm Fragmanı 4 Kasım Özeti Vansh’tan İşça’ya Tuzak!


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 21:47
0

İşça ile Vansh arasındaki buzlar erimiştir. Vansh, herkesin önünde İşça’dan af dileyerek, onu mutlu etmiştir. Hatta barışmalarının şerefine İşça’ya sürpriz yaparak balayına götüreceğini söylemiştir. İşça, bu durumdan çok mutludur. Kördüğüm 4 Kasım Özeti 90. Bölüm Fragmanı Vansh İşça’ya Tuzak Kuruyor

Ancak, Vansh’ın planı başkadır. Balayına gitmek için dört kişilik bilet almıştır ve diğer iki kişi ise Tapasya ile Veer’dir. Vansh, aklından onları da balayına götürerek orada yapacağı bir test ile Veer ile İşça’nın arasındakileri öğrenmenin derdindedir. Her ne kadar İşça’yı çok sevsede, yaptıklarından pişmanlık duysada, pişman olmaya başladığında Tapasya onu tekrar eski haline döndürür.

Otele gittiklerinde Vansh ile İşça çok mutludurlar. Bu duruma Veer içten içe üzülsede elinden bir şey geleme. Tüm bunların farkında olan Tapasya ise yine kötülükler yapma peşindedir ve sürekli Vansh’ın kafasını karıştırmak için bir şeyler yapar.

Akşam olduğunda Vansh, İşça’yı alıp bir yere götürür. İşça’nın hiç bir şey den haberi yoktur. Vansh, İşça’nın gözlerini bağlar ve bir eve getirir. İşça çok heyecanlıdır. Zira Vansh’ın kendisine bir sürpriz hazırladığını düşünür ve biraz sonra kulağına gelen müzik sesleri de kanıtlamıştır. Bir süre ortaklıktan kaybolduktan sonra geri gelen Vansh, İşça’ya içecek ikram eder. Herşey yolundadır. Ta ki İşça kendinden geçip uyuyana kadar.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Vansh’ın planı tutmuştur ve İşça uyuyakalmıştır. Vansh, onu yatağa götürdükten sonra İşça’yı orada bırakır ve otele geri döner. Otele döndüğünde, Tapasya ve Veer’e İşça’nın kaybolduğunu söyler ve birlikte aramaya çıkarlar.

https://www.youtube.com/watch?v=tv1KmYEo6iE