Kördüğüm 77. Bölüm Özeti 22 Ekim Neler Olacak? İşça Veer’e Sarılıyor!


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 00:16
0

Kördüğüm(Uttaran) dizisinin 22 Ekim 77. bölümünde İşça Veer’e sarılır. İşte Kördüğüm 77. Bölüm Özetine dair ayrıntılar.

Vansh, İşça’ya olan sevgisini kanıtlamak için ateşte yürür ve ayaklarını yakar. Vansh, Veer Tapasya ve İşça ile birlikte terkedilmiş bir binaya gider. Bina terkedilmiş bir yerdir.

Vansh içeri girmeleri gerektiğini söyleyince Tapasya yine ayağını burkma oyununa başlar ve yürüyemeyeceğini söyler. Vansh İşça ile birlikte içeri gireceklerini Veer’in de Tapasya’nın yanında kalmasını ister. İşça ise hemen Tapasya’nın yanına giderek yardım eder.

Ancak Veer Tapasya’ya numara yaptığını söyler. Bu arada İşça ve Vansh içerde dolaşmaya başlamışlardır.  Dolaşırken gördükleri bir resim Vansh’ın çizdiği resimle aynıdır. Vansh, İşça’ya Kesar’ın hikayesini anlatır. Hikayeye göre Kesar kendisini öldürüyordur. İşça iyice korkar.

Yine hikayeye göre kim Kesar diye bağırınca sesi yankılanırsa aşkı samimidir. Vansh Kesar diye bağırınca sesi bir kaç kez yankılanır. İşça’ya sıra geldiğinde İşça, korkuyla oradan kaçar. Herkes onu aramaya başlar.

İşça bir merdivenden düşmek üzereyken Veer onu yakalar. İşça korkuyla ona sarılırken Veer karşılık vermez. O sırada Vansh da gelir ve bu manzarayı görür. Vansh koşarak Veer’den ayrırarak  İşça’ya kendisi sarılır. Gece uyku tutmayan  İşça annesi ile konuşarak bütün olanları Vansh’a anlatma kararı alır. İşça bir mektup yazarak gerçekleri anlatır.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Ertesi gün hediyeler getiren Bundela ailesinden Kaka’ya mektubu veren İşça’yı Tapasya görüyor. Mektupta neler yazdığını Tapasya’ya anlatan İşça, ona önemli bir koz veriyor.

Kördüğüm 77. bölüm Fragmanı- İzle

https://www.youtube.com/watch?v=2SjaPu-TmRs