Kördüğüm 7 Kasım 93. Bölüm Özeti-Fragman ve Tüyolar


Güncelleme: 29 Ekim 2017 : 13:26
0

Veer’in Amerika’ya gitme talebiyle geçen Kördüğüm geçtiğimiz günkü bölümünden sonra Kördüğüm 7 Kasım 93. Bölüm Özeti-Fragman ve Tüyoları haberimizde olacak. Özeti hazırlayan ekibimiz en kısa  zamanda Kördüğüm 93. bölüm özeti 7 kasım özetini haberimize ekleyeceklerdir. Bizi takipte kalın.

Tapasya’nın bir anda mutluluğunu yerle bir eden Sid, Tapasya’ya asıl niyetini az çok belli etmiştir. Şantaj yapmak için geri dönen Sid, Tapasya’nın bayağı canını yakacağa benziyor. Sid, daha müsait bir ortamda tekrar konuşacaklarını söyleyerek törenden ayrılır.

Maskeleri karışan Vansh ve Veer farklı taraflarda otururken İşça, Veer sandığı Vansh’ın yanına gelir ve ondan af diler. Amerika’ya gitme nedeninin kendisi olduğunun farkında olduğunu söyler. Vansh ise şüphelerinde haklı olduğunu düşünerek, sadece dinler.

Tapasya, korkudan ne yapacağını bilemez. Sid’in gelişi bütün herşeyi altüst etmiştir. Tapasya’nın asıl korkusu ise İşça’ya yaptığı kötülüklerin Sid tarafından ortaya çıkarılmasıdır. Onun için Sid’e para teklif edecektir.

İşça, maskelerin karıştığından habersiz Veer’in yanına gider. ancak aslında Vansh’ın yanına gitmiştir. İşça, Veer’den özür diler. Veer’in Amerika’ya gitmek istemesinin nedeninin kendisini olduğunu söyler ve benim yüzümden çok acılar çektin diyerek ondan af diler. Sözleri bittiğinde ise Vansh, maskesini çıkarır ve İşça, şok olur. Şüphelerinde haklı olduğunu anlayan Vansh, İşça’nın kolundan tutarak kenara çeker ve onu aşağılar. Vansh, bu ilişkiyiden herkese bahsedeceğini ve ailelerin arasındaki ilişkiyi bozacağını söylerek İşça’yı korkutur. İşça, her ne kadar yapma dese de Vansh, bunu ancak tek bir şartla yapmayacağını söyler. Bu şartı ise; herkesin içinde İşça’nın Veer’i rezil etmesini istemektedir.

Kördüğüm 93. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=qUfUmvFF0nQ