Kördüğüm 6 Kasım 92. Bölüm Özeti-Fragman ve Tüyolar


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 12:34
0

Kördüğüm-Uttaran 92. bölüm özeti-6 kasım özeti ve fragmanı. Bir önceki bölümde Veer, abisinin evliliğindeki sorunun kendisinden kaynaklandığını düşünerek, Amerika’ya yerleşmeye karar vermiştir ve bunu Tapasya ile paylaşmıştır. İlk başta Tapasya, buna sıcak bakmasa da Veer’in kendisine olan ilgisi ve isteğinden dolayı kabul etmiştir. Ancak önce babasından izin almasını Veer’e söylemiştir.

İşça, Vansh’ın yaptığı kötülüğü öğrenir ve yıkılır. Bunu neden yaptığını Vansh’a sorduğunda, Veer ile sizi denedim cevabını alıyor. İşça, bir kez daha yıkılıyor.

Veer, Amerika’ya yerleşme kararını annesi ve abisi ile paylaşıyor. Vansh, onun İşça’ya olan sevgisinden dolayı böyle bir şey yaptığını söyler. Veer ise bunun doğru olmadığını, buradan uzaklaştığında herşeyin düzeleceğini söyler. Veer, Vansh’a İşça’ya haksızlık yaptığını, onu tekrar hayata döndüren kişinin İşça olduğunu hatırlatır.

Tapasya, Amerika’ya yerleşmeye aslında sıcak bakmıyordur. Çünkü bu evdeki zenginliği bırakıp gitmeyi istemiyordur. Ama Veer’in onu çok sevdiğini ve Amerika’da daha mutlu olacaklarını anlatması ile ikna olmuştur. Kötülüklerin baş mimarı olan Tapasya, artık İşça’ya üzülüyordur ve onun mutlu olması için bu fedakarlığı yapmaya hazırdır.


KÖRDÜĞÜM-UTTARAN BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Veer, Tapasya’nın ailesinin evine giderek, Amerika’ya gitmek için izin ister. İlk başta bunu kabul etmeyen Tapasya’nın babası kızının da bunu gerçekten istemesi üzerine onay verir.Önceki bölüm de Veer, İşça ve Vansh’ın mutluluğu için Amerika’ya gitmeye karar vermişti. Ve bu kararını Tapasya ile paylaşmıştı. Tapasya, ilk başlarda sıcak bakmasa da daha sonra Veer ‘in bu teklifini kabul etmiş ve Veer’den ailesinden de onay almasını istemiştir.

Vansh, İşça’nın topladığı eşyalarını tekrar yerine koyar. Bu sırada İşça gelir. Vansh’a evden gitmek istediğini ve artık bu kadar acıya dayanamadığını söyler. Vansh ise gitmesine izin vermeyeceğini, şahit olduğu şeylerin acısını her gün fazlasıyla çıkartacağını, İşça’nın kollarını sıkarak anlatır. İşça ağlamaktadır.

İşça, Tapasya’nın ailesinin evlilik yıldönümüne gidecektir ve bunu Vansh’a da söyler. Vansh, oraya gitmeyeceğini, fakat kendisinin istediği yere gitmekte serbest olduğunu söyler. Bu sırada odaya giren ve konuşmaları duyan Mai, İşça’dan dışarı çıkmasını ister. Vansh ile konuşmaya başlayan Mai, bu törenin Tapasya’nın ailesi için önemli olduğunu ve kendilerinin de orda olması gerektiğini söyler ve Vansh’ı gitmeye ikna eder.

Tören günü Tapasya ailesinin yanına gider ve ailesine Veer’in Amerika’ya yerleşme fikrinden bahseder. Ailesi şok olmuştur. Ancak Tapasya, ailesine Veer’in işleri için oraya gitmek istediğini söyleyince ailesi sevinir ve ikna olur. Ailesinden onay alan Tapasya, telefonla konuşmak için dışarı çıktığında onu birinin sanki takip ettiğinden şüphelenir.Akşam olduğunda herkes törene gelmiştir ve kutlamalar başlar. Tapasya’nın isteği ile herkes maske takar. Vansh ile İşça, törene geldiklerinde sanki mutlu bir ailelermiş gibi poz verirler. Daha sonra zorla da olsa dans ederler.

Veer ile Tapasya dans ederken, yabancı bir kişi gelerek Tapasya ile dans etmek istediğini söyler ve Veer oradan ayrılır. Tapasya’yı dışarı götüren bu adam maskeyi çıkartır ve Tapasya şok olur. Çünkü bu kişi Tapasya’nın eski sevgilisi Sid’dir. Yıllar sonra ortaya çıkmıştır.

İçeri de Vansh ile Veer, konuşmaktadırlar. Vansh, yine her zaman ki gibi Veer’i aşağılayarak ve bir ona hain gibi davranarak konuşmaktadır. Amerika’ya gitmesini istemediğini, burada kalmasını istediğini söyler. Veer ise Amerika’ya gitmesinin herkes için iyi olacağını, ama ne zaman isterse yardıma koşacağını söyler. Vansh, Veer’in yanından ayrılırken, yanlılıkla Veer’in maskesini takar ve Vansh ve Veer’in maskeleri karışmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=SBVDu7BZ-2w