Kördüğüm 5 Kasım 91. Bölüm Fragmanı Özeti


Güncelleme: 27 Ekim 2017 : 23:20
0

Kördüğüm 91. bölüm 5 kasım özeti haberimizde. Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm-Uttaran dizisinin bölüm özetlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Veer Amerika’ya Gidiyor!!

Bir önce ki bölümde Vansh, Tapasya’yı aratmayacak hain bir plan yaparak, İşça’ya oyun oynamış ve onu ıssız bir eve götürerek orada yalnız bırakmıştı. Daha sonra otele gelerek Veer ve Tapasya’ya İşça’nın kaybolduğunu söyler ve birlikte aramaya çıkarlar.

Vansh, Tapasya ve Veer’i, İşça’nın olduğu evin yakınlarına götürerek bu civarda kaybolduğunu söyler. Veer, Tapasya ile birlikte endişe içinde onu arar ve İşça’nın olduğu evi görünce oraya doğru koşar. Nihayet, İşça’yı bulmuştur. Fakat İşça baygındır.

Tapasya, İşça’nın bulunduğunu haber vermek için Vansh’ın yanına gider. Vansh, Tapasya’yı kolundan tutar ve Otele doğru yola çıkarlar. Veer ile İşça, evde başbaşa kalmışlardır. Vansh’ın kurduğu hain plan işe yaramıştır. Veer bu durumdan haberi olmamış olsa biraz olsun mutludur. Ancak, İşça’yı ararken kapının önünde bulduğu uyku hapları ise kafasını karıştırmıştır.

Tapasya, Vansh ile otele dönerken, ne olduğunu anlamadığı bir durum içinde kalmıştır. Fakat bu durum, onun hoşuna bile gitmiştir. Vansh ise İşça ile Veer’i orada yalnız bırakarak, yaptığı kötülük planını devam ettirecek düşünceler içindedir.

Vansh, Tapasya’yı yanına alarak arabayla orman evinden uzaklaşır ve baygın halde olan İşça ile Veer’i yalnız bırakmıştır. Bu plan ile Vansh, kendince sadakat testi yapmıştır.

Veer, İşça’yı doktora götürmek ister ancak dışarıda aşırı derecede yağmur yağmaktadır ve geri içeri girerler. Tapasya ise geri dönmeleri için Vansh’a sitem etmektedir. Sabaha karşı orman evine geri dönerler fakat İşça ile Veer’i orada yoktur. Çünkü Veer, İşça’yı otele götürür ve doktor çağırır. İşça’nın önemli bir şeyi yoktur. Vansh’ın verdiği uyku ilaçlarından dolayı baygınlık geçirmiştir.

Bir süre sonra Vansh ile Tapasya’da otele gelirler. Veer’i, İşça’nın yanında gören Vansh, kuşkularında haklı olduğunu düşünür. İşça’nın kendine geldikten sonra hep birlikte eve dönerler. Onları karşılayan anneleri tatillerinin erken bitmesinden dolayı bir sorun olduğunu düşünerek kuşkulanır. İşça, hemen odasına çıkarak eşyalarını toplamaya başlar. Çünkü başına gelenler onu babasının evine dönmeye mecbur bırakmıştır.

Veer, Tapasya ile konuşarak abisi ve İşça’nın evliklerinin yoluna girmesi için Amerika’ya yerleşmek istediğini söyler ve Tapasya’nın da onunla birlikte gelmesini ister. Çünkü İşça ve Vansh’ın evliliklerindeki sorunun kendisinden dolayı kaynaklandığını anlamıştır. Bir süre sonra, İşça uyanmaya başlar ve başucunda Veer’i gördüğünde şok olur. Veer ise içten içe sevinmektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=tv1KmYEo6iE