Kördüğüm 116. Bölüm Özeti 30 Kasım 2017- Jogi, Tapasya’yı Arıyor!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:28
1

Kördüğüm 30 Kasım 2017 116. Bölüm Özeti– Jogi, Tapasya’yı Arıyor! Kördüğüm-Uttaran dizisi, yeni gelişmeler ile devam ediyor. Kanal 7 nin sevilen dizisi Kördüğüm 116. Bölüm özet ve tüyolarını sizler için hazırladık. İşte Kördüğüm 30 Kasım 2017 116. Bölüm Özeti. Yeni bölüm analizine geçmeden bir önceki bölüm de neler olmuştu hatırlayalım…

Kördüğüm 115. Bölüm de; Tapasya, işyerinde müşterilerin isteklerini yanlış yapar ve iş yerinin sorumlusu tarafından azarlanarak eve gider. Tapasya eve gelmiştir ve kendini iyi hissetmemektedir. Sürekli başı dönen Tapasya, iyi değildir. İçça, Veer’in iş yerine onunla konuşmak için gitmiştir. İçça, Veer’den af dilemek istediğini söyler ancak Veer buna izin vermez. Veer, İçça’ya kendisinden uzak durmamı istemiştin şimdi ise tam tersini yapıyor ve sürekli beni izliyorsun der. İçça ise Veer’in kendisini yanlış anladığını aslında öyle söylemek istemediğini söyler. Veer, bunlara hiç kulak vermez ve İçça’ya kendisinden uzak durmasını söyler. İçça, ağlayarak eve döner.

Jogi, Masoome ve Puşkar’ın yaptığı planı öğrenir. Evin salonunda ikisinden de hesap sorar. Masoome, korkarak her şeyi anlatır. Puşkar’ın kendisini kandırıdığını, ona para vererek evde ki bütün paraları çalmasını istediğini söyler. Masoome, aslında Jogi’nin kızı olmadığını ve Puşkar’ın zoruyla buraya geldiğini söyler. Jogi, bunları duyunca çok sinirlenir ve Masoome ile Puşkar’ı evden kovar. İçça, annesi Damini’yi ziyarat etmek için Takur ailesinin evine geliyordur ve yolda Tapasya’yı görür. Hemen taksiyi durdurup yanına gider ancak Tapasya, başka bir taksiye binerek oradan uzaklaşır.

Kördüğüm 116. Bölüm özetinde ise; İçça, Tapasya’yı yolda gördükten sonra Takur ailesinin evine annesini ziyaret etmek için gelir. İçça, Damini ile sohbet ederken yolda gelirken, Tapasya’yı gördüğünü ancak ona yetişemediğini söyler. Damini çok şaşırır. Divya ise tüm bu konuşulanları duyarak salona gelir ve İçça’yı alkışlar. Divya, İçça’ya asıl istediğine ulaştığını, Tapasya’yı hem Veer’den ayırdığını hemde evden kovdurduğunu söyleyerek oradan ayrılır. İçça bu duydukları karşısında yıkılır ve ağlayarak Bundela evine döner.

Tapasya, çok zor durumda olduğu için eski bir tanıdıklarının evine gider. Tesadüfen Jogi’de o aileyi ziyaret etmek için o an oradadır.  Tapasya, kapıyı çalar ve kapıyı açan hizmetliye içeri girmek istediğini söyler. Evşn hizmetçisi ev sahiplerinin müsait olmadığını söyleyerek onu içeri almaz ve Tapasya üzülerek geri döner. Jogi, Tapasya’nın sesini duymuştur ve hemen yerinden kalkarak Tapasya’nın peşinden gider. Jogi, bütün sokakları aramaktadır ve her gördüğü insana Tapasya’yı sorar ancak bir sonuç alamaz.

Bundela ailesinin evnde ise, Veer’i ikinci kez evlendirmek için planlar yapılmaktadır. Mai, İçça’ya da bu durumu söylere ve İçça bunu duyunca üzüldüğünü belli etmeden çok sevindiğini söyler. Bunlar konuşulurken Veer de oradadır ve sinirlenerek oradan gider. Akşam olduğunda İçça ve Veer kendi odalarındadırlar ve birbirlerini düşünmektedirler. İçça, Veer’in yeniden evlenmek istediğine çok şaşırmıştır ve üzülmüştür. İçça her ne kadar düşünmek istemese de Veer ile yaşadığı eski günler hep aklındadır. Veer ise içça’nın tekrar dan kendisiyle konuşmak istemesini, ilgilenmesini hayal etmektedir. Kördüğüm 30 Kasım 2017 116. Bölüm Özeti. Kördüğüm dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz…


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Kördüğüm 116. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

https://www.youtube.com/watch?v=sMwTWdYmVDU

1 YORUM

Comments are closed.