Kördüğüm 3 Kasım Özeti 89. Bölüm Fragmanı Tapasya Veer Aynı Yatakta


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 00:19
0

Kördüğüm 3 Kasım Özeti 89. Bölüm Fragmanı yine ilginç olaylarla izleyici karşısında. Her şey yolunda girmişken, Tapasya yüzünden yine olaylar en başına döner. Tapınakta, Tapasya bir yolunu bulup, İşça ile Vansh’ın arasını bozmuş, Vansh’ın orayı terk etmesini sağlamıştır. Ne olduğunu anlayamayan İşça ise çok üzgündür ve sürekli ağlıyordur. Abisinin peşinden giden Veer, onu bir türlü ikna edemez. Daha sonra Tapasya ile Veer, İşça ile Vansh’ı orada yalnız bırakarak eve dönerler. İşça ile Vansh, çok üzgündür.

Tam o sırada telefon çalar.  Arayan İşça’nın babasıdır. Damini, telefonda İşça’nın ses tonundan iyi olmadığını, bir şeylerin ters gittiğini anlar ve Vansh’ı telefona ister. Telefonda Damini ile konuşan Vansh, söylediklerinden sonra önemli bir durum olmadığını anlatarak, hem Damini’yi hem de İşça’yı rahatlatır. Daha sonra ikili beraber eve dönerler.

Eve döndüklerinde İşça ile Vansh’ı annesi karşılar. Ancak o da hallerinden bir şeylerin ters ettiğini ve üzgün olduklarını anlar. İşça ile Vansh, farklı odalara giderek ayrılırlar. Veer, durumları düzeltmeye çalışmak için İşça ile konuşma fırsatı ararken, onları Vansh gizli gizli takip etmektedir.

Akşam olduğunda ise, İşça ile Vansh tv izlerler. Tv karşısında uyuyakalan İşça’yı, Vansh yatağına götürür. Her ne kadar olumsuzluklar olsa da Vansh, İşça’yı deliler gibi sevmektedir. Tıpkı Tapasya’nın Veer’i sevdiği gibi. Ancak Tapasya, sevgisini göstermek yerine İşça ile uğraşarak, kötülükler peşindedir.

Sabah olduğunda, Vansh yine ortalarda yoktur. İşça, çok korkamaya başlar ve Vansh’ı arar ama ulaşamaz. Bir süre sonra eve dönen Vansh, İşça’nın önünde diz çökerek ondan af diler ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, artık çok mutlu olacaklarını söyler.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=tv1KmYEo6iE