Kördüğüm 27 Ocak-174. Bölüm Özeti


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 11:37
0

Kördüğüm-Uttaran bölüm özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Kördüğüm 174. Bölüm özetini haberimizde bulabilirsiniz. Ülkemizde kısa zaman da büyük beğeni toplayan Kördüğüm-Uttaran önemli gelişmeler ile devam ediyor. Kördüğüm 27 Ocak-174. Bölüm Özeti; Kördüğüm bir önceki bölüm de; İçça ve Damini’nin kaldıkları evin sahibi olan yaşlı adam ölür ve bütün mirasını torununa bırakır. Ayrıca yaşlı adam torunu büyüyünceye kadar da mirasını ve torununu İçça ve Damini’ye emanet eder.

Avinash da bu sırada kefaretle serbest kalır ve intikam almak için eve gidiyordur. Evin hizmetçisi Avinash’ın geri geleceğini bildiği için İçça, Damini ve çocukları küçük bir köy evine götürür ancak orada yaşam biraz zor olacaktır. Avinash eve döndüğünde kimseyi bulamaz ve bütün evi arar. Evi ararken İçça’nın düşürdüğü pasaportu bulur ve İçça’nın kim olduğunu öğrenir. Tapasya ve Rathore, düğün hazırlıklarına başlamışlardır. Rathore bütün hazırlıklar bittikten sonra Tapasya ile son bir kez daha konuşarak evlilik konusunda son kararını sorar.

Tapasya da Rathore’ye bir daha bu konuyu açmamasını ve kararından emin olduğunu, Veer’i unuttuğunu söyler. İçça, zor köy hayatında geçim sıkıntısı çekiyordur ve çocukların isteklerini karşılamaya çalışmaktadır. Veer ofisteyken, Avinash onun yanına gelir ve İçça’yı tanıdığını çok iyi bir kadın olduğunu ve babasının hizmetçiliğini yaptığını söyler. Kördüğüm 27 Ocak-174. Bölüm Özeti

Veer, İçça’nın geçinmek için hizmetçilik yaptığını öğrenince çok üzülür. Avinash Veer’e yardım edebileceğini bunun için de İçça’ya bir mektup yazmasını ister. Veer, İçça için duygusal bir mektup yazar. Avinash ise bu mektubu gazetelere ilan olarak verir ve İçça ile buluşmak için bir yer ayarlar. Tapasya düğüne saatler kala Veer ile görüşmek için düğünden kaçar ve yanına gider. Düğün başlamıştır ve Rathore misafirleri karşılamaktadır.

Jogi, Tapasya’nın düğününe gidip gitmemek konusunda emin değildir ama Divya düğüne gitmeyi çok istiyordur. Tapasya ile Veer buluşur. Veer Tapasya’ya neden düğünde olmadığını sorar. Tapasya ise seninle bir ilişkim olmadığını ve senden nefret ettiğimi söylemek için buradayım der. Veer de Tapasya’ya cevap olarak; ne yaparsan yap bir gün yaptığın kötülüklerin bedelini ödeyecek ve bunlar yüzünden hiç bir zaman mutlu olamayacaksın der. Kördüğüm 27 Ocak-174. Bölüm Özeti


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Kördüğüm dizisi tüm bölüm özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz.

KÖRDÜĞÜM 174. BÖLÜM FRAGMANI