Kördüğüm 2 Kasım Özeti 88. Bölüm Fragmanı İşça İle Vansh Barışırlar


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 00:06
0

Dizide, yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başlamıştır. Vansh ile İşça, çok mutludurlar ve birbirlerine çok samimi ve hoş davranmaktadırlar. Ayrıntılar Kördüğüm 2 Kasım Özeti 88. Bölüm Fragmanında. İşte detaylar.

Aile bireylerinde, bu duruma sevinenler kadar mutsuz olanlar da var. Bunlar dan birisi Veer diğeri ise Tapasya’dır. Veer, İşça’yı hala unutamadığı ve elinden bir şey gelmediği için mutsuzdur. Tapasya ise onların mutluluğunu kıskanır. Tapasya, İşça ve Vansh’ın mutluluğunu görünce, Veer’den de aynı ilgiyi kendisine göstermesini ister. Hatta odasında Veer’i baştan çıkarmak için elinden gelen herşeyi yapar. Fakat Veer, Tapasya’ya elinden geldiğince uzak ve soğuk davranır.

Vansh, ertesi gün okulda yaşananlardan dolayı hatasını anlamış ve İşça’dan kendisini affetmesi için odasına “ Özür Dilerim Öğretmenim” notu yazan bir çelenk gönderir. Odasına çıktığında bunu gören İşça, mutluluktan havalara uçar. Sonra ki zamanlarda Vansh, İşça’nın yanından hiç ayrılmak istemez. Onların bu mutluluğundan rahatsız olan Tapasya ise, her an bir kötülük yapıp, mutluluklarını bozma düşüncesindedir.

Sonraki gün, hep beraber tapınağa giderler. Tapınakta Vansh ile İşça rahipten kutsanırlar. Ancak Onları kutsayan rahip, evlilikleri hakkında hiç iyi şeyler söylemez. Hatta eskiden yaşadıkları zor ve acı günlerin tekrar geleceğini ima eder. Oradaki herkesin kafası karışmıştır.

Bu karışıklığı fırsata çevirmek isteyen Tapasya, çanlara kurdele bağlayıp, dua etme esnasında kurdelelerin karıştığını, İşça’nın bilerek kurdeleleri karıştırarak Veer’in kurdelesine onun için dua ettiğini iddia eder. Bu sözlerin üzerine Vansh, çok sinirlenerek orayı terk eder.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla25


https://www.youtube.com/watch?v=q3vS19hRyFo