Kördüğüm 149. Bölüm Özeti-2 Ocak 2018 Salı


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 21:18
0

Gündüz kuşağının vazgeçilmezi Kördüğüm-Uttaran özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Sevilen dizi Kördüğüm önemli gelişmeler ile devam ediyor. Kördüğüm 149. Bölüm Özeti-2 Ocak 2018 Salı haberini sizler için derledik. Kördüğüm dizisi ile ilgili tüm haber ve özetleri sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 149. Bölüm Özeti;

Kördüğüm dizisi önceki bölüm de; Tapasya, İçça’nın Veer’e gizli gizli ilaç verdiğini öğrenmiştir ve İçça’ya karşı bunu kullanmayı planlamıştır. İçça, salonda iken Tapasya, yanına gelir ve Veer’e ilaç verdiğini bildiğini ve bunu Veer’e söylemesi halinde aralarının bozulacağını söyleyerek İçça’yı tehdit eder. İçça, Tapasya’nın söylediklerini umursamaz ve ona saçmaladığını söyleyerek oradan ayrılır.

Mai ve Çanda, odada konuşuyorlardır. Çanda her zaman ki gibi Mai’yi İçça’ya karşı doldurur hatta Damini için de bir şeyler söyleyerek Mai’nin kafasını karıştırır. Tam o sırada İçça, Damini hakkında konuştuklarını duyarak içeri girer ve çok enteresandır ilk defa sesini yükselterek Mai ve Çanda’ya karşı Damini ve kendisini savunur. İçça, Mai’ye; Bundela ailesi için her zaman fedakarlık yaptığını, Tapasya’nın eve yerleşmesine sesini çıkarmadığını ve bir gelin olarak üzerine düşen her şeyi yaptığını söyler. Kördüğüm 149. Bölüm Özeti

Mai ise İçça’ya evet her şeyi yapmış olabilirsin ama Veer’e bir çocuk veremediğini söyler. İçça, bu söze biraz üzülür. Veer eve gelir ve Mai ile konuşmaya başlar. Mai, İçça’nın yaptıklarını anlatır ve onu Veer’e şikayet eder. Veer ise bu durumda yanlış bir şey görmediğini ve İçça’nın annesi ve kendisini savunması kadar doğal bir şey olmadığını söyler. Mai, bu duruma biraz bozulur.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HABER VE ÖZETLERİ<<<TIKLA


Kördüğüm 149. Bölüm Özeti-2 Ocak 2018 Salı haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.

KÖRDÜĞÜM 149. BÖLÜM FRAGMANI