Kördüğüm 140. Bölüm Özeti 24 Aralık 2017 Pazar


Güncelleme: 17 Aralık 2017 : 20:05
0

Ülkemizin sevilen günlük dizisi Kördüğüm-Uttaran özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Yayınlandığı günden beri ülkemizde oldukça ilgi gören Kördüğüm, önemli gelişmeler ile devam ediyor. Kördüğüm 140. Bölüm Özeti 24 Aralık 2017 Pazar haberiniz sizler için derledik. İşte; Kördüğüm 140. Bölüm Özeti

Satya ve Sancini, Bundela evindeki misafirliklerine devam etmektedirler. Satya, sabah işe giderken onu Mai görür ve kahvaltıya katılmasını ister. Ancak Satya, vakti olmadığı için katılamayacağını söyler. Mai, ısrar ederek kahvaltıya katılmıyorsan sevdiğin yemeği söyle akşama sana ondan yapalım der. Satya’da sevdiği yemeği söyler. Mai, çok şaşırır çünkü Vanş’da aynı yemeği çok severmiş. Mai, Satya gittikten sonra düşüncelere dalar. Satya’nın çoğu özelliğinin Vanş ile aynı olduğunu düşünür ve bu durum ona garip gelir.

Damini, İçça’yı ziyaret etmek için Bundela evine gelir. Damini’nin gelmesine İçça çok sevinir. O sırada Tapasya gelir ve Damini ile konuşuyordur. Tapasya, birden karnını tutarak acı içinde bağırır. Damini hemen yardım eder ve koltuğa oturur. Tapasya’yı bebek tekmeliyordur. Bu durum herkesi çok sevindirir. Hatta Veer bunu duyunca Tapasya’nın yanına giderek karnına dokunmak ister. Tapasya, buna çok sevinir. İçça ise bu durumu görünce üzülerek odasına çıkar. Kördüğüm 140. Bölüm Özeti 24 Aralık 2017 Pazar

Satya, işe giderken arabasının frenleri tutmaz ve bir ağaca çarpar. Satya, hafif yaralanmıştır. Eve geldiğinde durumu anlatır ve Bundela ailesi çok üzülür. Ertesi gün herkes masa da yemek yerken, Veer’e bir telefon gelir. Arayan kişi Satya’nın aracını yapan servistir ve aracın frenlerinin kasıtlı kesildiğini söyler. Veer duydukları karşında şok olur.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Tapasya, İçça, Satya ve Sancini bahçe de oyun oynarlar. Tam bu sırada Tapasya’nın telefonu çalar ve arayan tanımadığı bir kişidir. Telefonda ki kişi Tapasya’ya sırlarını bildiğini söyler ve kapatır. Tapasya, bundan çok korkar ve hemen Nani’nin yanına giderek durumu ona anlatır. Nani de bu kişinin kim olduğunu bilmediği için oyunlarının ortaya çıkmasından korkar. Kördüğüm 140. Bölüm Özeti 24 Aralık 2017 Pazar. Sizde sevilen dizi Kördüğüm hakkında ki görüşlerinizi yorum yaparak bizle paylaşabilirsiniz.

KÖRDÜĞÜM 140. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=BXeQ6AXMr3w