Kördüğüm 139. Bölüm Özeti 23 Aralık 2017 Cumartesi


Güncelleme: 17 Aralık 2017 : 18:41
0

Kördüğüm-Uttaran dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Kördüğüm 139. Bölüm Özeti 23 Aralık 2017 Cumartesi haberini sizler için derledik. Kördüğüm dizisi ile ilgili tüm haber,özet ve tüyoları sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 139. Bölüm Özeti ;

Kördüğüm 139. Bölüm de; İçça ve Veer, Satya ve Sancini’ye minnet borçlarını ödemek için onları Bundela evine davet ederler ve kendilerini bir süre evlerinde ağırlamak istediklerini söylerler. Satya ve Sancini bu duruma çok sevinirler ve kabul ederler. Beraber Bundela evine giderler. Veer, Satya ve Sancini’yi ailesi ile tek tek tanıştırır. Mai ve Umed, Veer’in arkadaşlarının evlerine geldikleri için çok sevinirler. Satya, Mai’den kendi annesi öldüğü için hayır duası ister. Mai, bu duruma önce şaşırsa da daha sonra memnuniyet duyar ve Satya’ya hayır duası eder. Herkes çok mutludur.

Nani ve Tapasya, Satya ve kardeşinin eve gelmesinden rahatsızlık duyarlar. Çünkü arkadaşlarını eve misafirliğe getirmeleri ve Bundela ailesinin de onları çok sevmesinden rahatsızlık duyarlar ve bu durumun İçça için Mai ve ailesinin gözünde artı bir puan olduğunu düşünürler. İçça ve Veer telefon da konuşuyorlardır ve Tapasya bunu görür kıskançlık krizine girer. Bir süre sonra İçça’yı üzmek için sanki Veer ile konuşuyormuş gibi yaparak İçça’yı üzer. Daha sonra İçça Veer’i arayarak Tapasya’yı arayıp aramadığını sorduğunda, Veer’in bunun yalan olduğunu söyleyince biraz da olsa mutlu olur.

Ertesi sabah Satya, evin bahçesinden çiçek topluyordur. Bunu gören Mai, nedenini sorar. Satya ise küçük bir tören yapacağını söyler. Mai, Satya’nın  törelerine çok birisi olduğunu anlayınca bu durumdan çok memnun olur. Satya daha sonra Daddaji ile satranç oynar. Daddaji, Satya’ya baktıkça aklına Vanş gelir ve hüzünlenir. Bundela evinde Veer, İçça için süpriz hazırlar. yılbaşı gecesi için odalarını süsler. Bu sırada Tapasya ise kulübe eğlenmeye gitmiştir. Tapasya, kulüpte eğlenirken birinin kendisine doğru geldiğini görünce onu Veer sanar ve dans ettiklerini hayal eder. Fakat Tapasya’ya yaklaşan kişi Ragnu’dur. Tapasya, onu görünce hemen oradan ayrılır.

Tapasya, eve geldiğinde İçça ve Veer’in mutlu bir şekilde eğlendiklerini görür. Onların mutluluğunu görünce deliye döner ve evin elektriğini keser. Veer ve İçça, elektrikler kesilince ilk önce çok şaşırırlar ancak mutluluklarına devam etmek için mum yakarlar. Tapasya’nın planı işe yaramamıştır ve yine sinir krizine girmiştir. Kördüğüm 139. Bölüm Özeti 23 Aralık 2017 Cumartesi


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Kördüğüm 139. Bölüm Özeti 23 Aralık 2017 Cumartesi haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz.

KÖRDÜĞÜM 139. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=BXeQ6AXMr3w