Kördüğüm 137. Bölüm Özeti 21 Aralık 2017 Perşembe


Güncelleme: 17 Aralık 2017 : 16:45
0

Sevilen dizi Kördüğüm-Uttaran özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Gündüz kuşağının başarılı yapımı Kördüğüm, tüm heyecanıyla devam ediyor. Kördüğüm 137. Bölüm Özeti 21 Aralık 2017 Perşembe haberini sizler için hazırladık. Kördüğüm 137. Bölüm Özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Veer ve İçça, Damini için hazırlanan doğum günün partisinde çok eğlenmişlerdir ve mutlu bir gece geçirmişlerdir. Parti bittikten sonra İçça ve Veer arabaya binerek Bundela evine dönmek için yola çıkmışlardır. Yolda araba ile giderken emniyet kemerini takamayan İçça’ya Veer yardım ediyordur ve o sırada yola bir kadın çıkar ve Veer onu görmeyerek kadına çarpar. İçça ve Veer korkudan şok olurlar. Kördüğüm 137. Bölüm Özeti 21 Aralık 2017 Perşembe

Daha sonra aşağı inerek çarptıkları kadının yanına gittiklerinde onları daha büyük bir şok bekler. Çünkü araba ile çarptıkları kadın yeni arkadaşları Satya’nın kardeşi Sancini’dir. Veer hemen ambulans çağırarak ağır yaralı Sancini’yi hastaneye götürürler. hastane vardıklarında doktorlar durumu ağır olduğu için Sancini’yi ameliyata alırlar. Bu arada İçça, Satya’yı arayarak durumu anlatır. Satya hemen hastaneye gelir. Sancini, ameliyattayken polisler kaza ile ilgili olarak Veer’i karakola götürürler. O sırada Satya hastaneye gelir ve İçça’yı görünce şaşırır. Satya, İçça’ya neler olduğunu sorar ve durumu öğrendiğinde şok olur. İçça, açıklamak istese de Satya buna izin vermez. İçça, üzüntüden ağlamaya başlar.

Umed ve Jogi, karakola giderler. Veer’in bir suçu olmadığını kadının yola aniden çıktığını anlatmak isteseler de, polisler bir kişiye çarptığı için Veer’i tutuklayıp ceza evine götüreceklerini söylerler. Tam bu sırada Satya karakola gelir. Veer onu görünce şaşırır. Satya, polislere Veer’i tanıdığını ve ondan şikayetçi olmadığını söyler. Polisler de Veer’i serbest bırakır. Veer, Satya’ya teşekkür eder ve üzgün olduğunu söyler. Beraber hastaneye giderler. o sırada doktor ameliyattan çıkar ve Sanci’nin durumunun iyi olduğunu söyler. Biraz da olsa herkes sevinir. Kördüğüm 137. Bölüm Özeti 21 Aralık 2017 Perşembe


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Kördüğüm 137. Bölüm Özeti haberimiz güncellenecektir. Kördüğüm-Uttaran dizisi ile ilgili tüm haber ve özetleri sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.

KÖRDÜĞÜM 137. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=BXeQ6AXMr3w