Kördüğüm 135. Bölüm Özeti 19 Aralık 2017 Salı


Güncelleme: 13 Aralık 2017 : 21:37
1

Başarılı Hint yapımı Kördüğüm özet ve tüyoları haberimizle sizlerleyiz. Ülkemizin severek izlenen günlük dizisi Kördüğüm-Uttaran yeni gelişmeler ile devam ediyor. Kördüğüm 135. Bölüm Özeti 19 Aralık 2017 Salı haberini sizler için derledik. İşte Kördüğüm dizisi 135. Bölüm özeti;

İçça ve Veer akşam yemeğinde çok güzel zaman geçirerek aşklarını tazelemişlerdir. Tapasya ise bütün gece onların mutlu olduklarını hayal ederek ağlamıştır. Ertesi gün Tapasya, bebeğin ultrason görüntülerini Bundela evindekilere göstermektedir. Tam bu sırada İçça da gelir. Tapasya, İçça’ya da bebeğin görüntülerini göstererek onu kıskandırmak ister. Ancak aksine İçça, bebeğin görüntülerine bakıp sevinir ve Tapasya adına çok mutlu olduğunu söyler. Tapasya ve Nani, bu duruma bozulurlar.

Tapasya, İçça’ya bir şey bahane ederek ona bağırmaya başlar. İçça hiç suçu yokken Tapasya’dan böyle bir tepki gördüğü için çok üzülür ve ağlar. Tam bu sırada Veer eve gelir ve Tapasya’nın İçça’ya kötü davrandığını görünce Tapasya’ya bağırmaya başlar. Tapasya Veer’in kendisine kötü davrandığını bahane ederek ağlar ve Bundela evinden ayrılmaya karar verir. Ertesi gün eşyalarını toplamaya başlar ve bu kararını Mai ve diğerlerine söyler. Tapasya en son bu kararını Veer’i telefon ile arayarak ona da söyler. Veer ise Tapasya’yı hiç önemsemez ve dinlemez. Kördüğüm 135. Bölüm Özeti 

Veer babası ile ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için bir toplantıya katılır. Veer ve babasının katıldığı toplantıda Veer’in önceki gece tanışıp arkadaş olduğu Satya’da vardır. Veer, Satya’yı görünce bu duruma sevinir ve beraber ihtiyaç sahibi insanlara yardım ederler. Veer daha sonra eve gelir. Veer eve geldiğinde Tapasya, Bundela evindekilerle vedalaşıyordur. İçça ve diğerleri Tapasya’nın evden gitmesine engel olmaya çalışırlar ancak Tapasya, kararlıdır. Bu durumu gören Veer önce olaya sessiz kalır. Daha sonra Tapasya tam evden çıkacakken Veer, Tapasya’ya Gitme diye seslenir.

Başta Tapasya olmak üzere evdeki herkes buna çok şaşırır ve mutlu olur. Ancak İçça, her ne kadar Tapasya’nın gitmesini istemese de Veer’in bu tepkisine içten içe üzülür. Kördüğüm 135. Bölüm Özeti 19 Aralık 2017 Salı haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkında ki görüşlerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


KÖRDÜĞÜM 135. BÖLÜM ÖZETİ

https://www.youtube.com/watch?v=2fBShSbSiZM

1 YORUM

Comments are closed.