Kördüğüm 130. Bölüm Özeti- 14 Aralık 2017 Perşembe


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 19:18
1

Gündüz kuşağının sevilen dizilerinden Kördüğüm-Uttaran tüm heyecanı ile devam ediyor. Kördüğüm 130. Bölüm Özeti- 14 Aralık 2017 Perşembe haberini sizler için hazırladık. Sevilen dizi Kördüğüm-Uttaran sürekleyici senaryosu ile ülkemizde kısa zaman da iddialı yapımlar arasına adını yazdırdı. Kördüğüm dizisi hakkındaki tüm haber ve özetleri sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 130. Bölüm Özeti.

Kördüğüm 130. Bölüm Özeti; Tapasya, çirkin bir iftira ile İçça’nın yaptığı yemekten midesinin kötü olduğunu herkesin içinde söylemiştir. Bundela evinde istenmeyen kişi olan İçça, bu durum sonrası Mai’nin daha da sert tepkisine maruz kalmıştır. Tapasya ise İçça’nın haline üzülmüş gibi yapsa da içinden sevinmektedir. çünkü bu yaptıkları Nani ve kendisinin planlarının bir parçasıdır ve her şey istedikleri gibi yolunda gitmektedir.

Veer ve İçça, Tapasya’nın iftirası sonrası şok olmuşlardır. İçça her ne kadar böyle bir şey yapmadığını söylese de Veer ve Umed, haricinde kimse İçça’ya inanmamaktadır. İçça her ne kadar üzgün olsa da Veer’in mutluluğu için sesini çıkarmaz. İçça ile Veer’in evliliklerini uzaktan izleyen ve kıskançlıktan çatlayan Tapasya, Nani ile görüşerek yeni planlar peşindedir. Bakalım yeni bölüm de bizi nasıl gelişmeler bekliyor. Kördüğüm 130. Bölüm Özeti- 14 Aralık 2017 Perşembe

Tapasya, İçça’ya iftira attıktan sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi odasındadır ve Veer, yanına gelir. Tapasya, Veer’i görünce çok sevinir ancak Veer, onu yarmak için gelmiştir. Veer, Tapasya’ya Mai’yi kandırabileceğini fakat tüm bu olanlara kendisinin inanmadığını ve İçça’dan uzak durmasını söyler. Tapasya, çıldırır. Tapasya, ertesi gün başım ağrıyor diye İçça’dan yardım ister. İçça’da ona masaj yapar ve duş almasını söyler. Tapasya, duştan çıktığında Mai’yi görünce hapşurmaya başlar sanki hasta olmuş gibi. Mai, ne olduğunu sorduğunda Tapasya’da İçça’nın sözünü dinleyerek duş aldığını ancak hastalandığını söyler. Mai, bunu duyunca soluğu İçça’nın yanında alır ve İçça’yı yanlış tavsiye de bulunduğu için azarlar.

Kördüğüm-Uttaran dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz. Kördüğüm 130. Bölüm Özeti- 14 Aralık 2017 Perşembe


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


KÖRDÜĞÜM 130. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=xYv6orHUfWA

1 YORUM

  1. İçça çok alçak gönüllü çok iyi niyetli bir insan filimde olmasa filimin bir anlamı olmaz

Comments are closed.