Kördüğüm 129. Bölüm Özeti- 13 Aralık 2017 Çarşamba


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 19:54
1

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm-Uttaran özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Kördüğüm dizisi 129. bölüm özetini haberimizde bulabilirsiniz. Sevilen dizi Kördüğüm sürekleyici senaryosu ile beğeni toplamaya devam ediyor. Kördüğüm 129. Bölüm Özeti- 13 Aralık 2017 Çarşamba 

Kördüğüm 129. Bölüm Özeti; Nani ve Tapasya’nın oynadıkları oyun tutmaya başlamıştır. Tapasya, hamile olduğunu herkese inandırmıştır ve Bundela evine yerleşme amacına İçça’nın bilmeyerek yaptığı yardım ile yerleşmiştir. Veer, İçça’nın bu gereksiz isteği karşısında çok sinirlenir ve İçça’ya bunun nedenini sorar. İçça’da, o çocuğun Bundela evinde dünyaya gelmesinin doğru olacağını söyler.

İçça, Veer’e Tapasya’nın Bundela evine yerleşmesinin onlara bir zararı olmayacağını çünkü kimsenin evliliklerinin arasına girmeyeceğini söyleyerek Veer’i biraz sakinleştirir. Ancak Veer’in kararı hala İçça’yı alarak Bundela evinden uzaklaşmaktır. İçça, bunun şuan için uygun olmayacağını Veer’e anlatır ve ona destek olmaya çalışır. Veer, hala Tapasya’ya güvenmemektedir ve onu Bundela evinde görmek istememektedir. Mai ise İçça ve Tapasya’nın bu kararına biraz daha sevinmiştir. çünkü Tapasya’nın eve taşınması ile İçça ve Veer’in ayrılık sürecinin hızlanacağını düşünmektedir.

Kördüğüm 129. bölüm özeti; Tapasya, İçça ile uğraşmaya devam etmektedir ve kendisine İçça’nın yemek yapmasını ister. Mai, bu durumu istemeyerekte olsa kabul eder. İçça, Tapasya’nın istediği yemeği yapar ve Tapasya’ya verir. Tapasya, yemeği yedikten sonra yalandan midesi bulanmış taklit yapar. Mai, sesleri duyar ve endişelenir. Mai, Tapasya’ya ne olduğunu sorduğunda İçça’nın yaptığı yemekten sonra böyle olduğunu söyler. Tapasya, İçça’ya iftira atar ve kendisini bilerek zehirlendiğini söyler. Herkes bu duruma şok olur.

Nani ve Tapasya, ara ara konuşarak planlarının devam hakkında bilgi alışverişi yapmaktadırlar. Ancak Tapasya’nın gerçekten hamile olmadığının öğrenilmesi durumunda ne yapacaklarını düşünmemektedirler. Kördüğüm 129. Bölüm Özeti- 13 Aralık 2017 Çarşamba  haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Kördüğüm-Uttaran hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


KÖRDÜĞÜM 129. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=n0wPfmUgfD4

1 YORUM

Comments are closed.