Kördüğüm 127. Bölüm Özeti 11 Aralık 2017 Pazartesi


Güncelleme: 4 Aralık 2017 : 11:31
7

Başarılı Hint Yapımı Kördüğüm-Uttaran dizisi özet ve tüyoları haberimizle sizlerleyiz. Ülkemizin sevilen dizisi Kördüğüm heyecan veren senaryosu ile her geçen gün biraz daha beğeni toplamaya devam ediyor. Kördüğüm 127. Bölüm Özeti 11 Aralık 2017 Pazartesi haberimizi sizler için hazırladık. Kördüğüm 127. Bölüm Özeti 

Kördüğüm 127. Bölüm Özeti ; Veer ile İçça, Bundela ailesin evindeki bütün sıkıntılara rağmen birbirlerine olan sevgileri sayesinde katlanmaktadırlar. İçça her geçen gün Veer’e biraz daha ısınmakta ve evde kendisine yapılanlara rağmen Veer için sesini çıkarmamaktadır. Veer ile İçça’nın en büyük destekçisi ile Umed’dir. Umed, İçça ve Veer’e her konuda yardım etmeye çalışmakta ve hatta Mai’ye bile onlar için karşı gelmektedir.

Tapasya ise evde İçça ve Veer’in evliliklerini düşünerek sinir krizleri geçirmektedir. Nani, Tapasya’nın bu haline çok üzülmektedir ve sinsi planlar peşindedir. Nani, her fırsatta Tapasya’yı teselli ederek, onun sakin olmasını ve sabırla intikam alacakları günü beklemesini ve bu süre içinde ailesine karşı saygılı olmasını istemektedir. Tapasya, Nani’yi her ne kadar dinlese de duygularına hakim olamamaktadır. Jogi ve Divya, Veer ile İçça’nın evlilikleri için tören yapmak istemedirler ve bunun için Bundela ailesine giderek onların da katılmasını ister. Daddaji ve Umed bunu kabul eder fakat Mai bunu kabul etmeyeceğini Umed’e söyler.

Kördüğüm 127. Bölüm Özeti 11 Aralık 2017 Pazartesi günün yayınlanacak bölüm de bizi nasıl gelişmelerinin beklediğini haberimizden öğrenebilirsiniz. Kördüğüm 127. Bölüm yayınlandığında haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen kördüğüm dizisi hakkındaki görüşlerinizi yorumlarınızla bizlere ulaştırabilirsiniz.


KÖRDÜĞÜM-UTTARAN DİZİSİ HABER VE ÖZETLERİ<<<Tıkla


KÖRDÜĞÜM 127. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=n0wPfmUgfD4

7 YORUMLAR

  1. Sadece bilgiler kısıtlı değil birde özet ler çok tutar sız oluyor hem ah kalbim özetleri hemde kördüğüm özetleri okurken anlaşılmıyor malasef yazdıklarınızı okumanızı tavsiye ediyorum yanlış anlama yın sizi kötü lemek yada saygısızlık yapmak istemem ama özetler kötü olmuş malasef

    • irem hanım, Kördüğüm dizisini orjinal dilden çeviri yaptığımız için ne yazık ki bazı aksaklıklar oluyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Comments are closed.