Kördüğüm 126. Bölüm Özeti 10 Aralık 2017 Pazar


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 22:19
1

Sevilen dizi Kördüğüm-Uttaran yeni bölümünde tüm heyecanı ile devam ediyor. Kördüğüm 126. Bölüm Özeti ve tüyolarını dizler için hazırladık. Kördüğüm-Uttaran dizisi ile ilgili tüm haber ve özetleri sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 126. Bölüm Özeti 10 Aralık 2017 Pazar 

Kördüğüm 126. bölüm de; Veer ile İçça’nın evlenmesi, Jogi ve Umed dışındaki herkesin düşmanlığını kazanmalarına neden olmuştur. Veer ile İçça’nın bu önemli kararı özellikle Tapasya’nın tıp ki eski günlerinde ki gibi bir canavara dönüşmesine neden olmuştur. Veer ile İçça’nın evliliklerini yıkacağına ant içen Tapasya, bu kötü planlarını yaparken en büyük destek olarak Nani’yi kendi tarafına almıştır.

İçça ve Veer, her ne kadar iki ailenin evinde de kötü muamele görseler de kendi aralarında o kadar mutludurlar ki bu mutluluklarının bozulmasına özellikle Veer, müsaade etmeyecektir. Evlendikleri andan itibaren kendi aralarında mutlu bir aşk yaşayan ikili her an Tapasya tehdidi ile karşı karşıyadırlar. Ancak Tapasya, o kadar ince hesap yapmaktadır ki, alacağı intikam dan kimsenin haberinin olmasını istemez. Çünkü ailesinde kazandığı saygıyı ve sevgiyi tekrar kaybetmeyi göze alamayacaktır. bakalım yeni bölüm de bizi nasıl gelişmeler bekliyor. Kördüğüm 126. bölüm özeti haberimiz güncellenecektir.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


KÖRDÜĞÜM 126. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=6KQzY6NykQM

1 YORUM

Comments are closed.