Kördüğüm 121. Bölüm Özeti 5 Aralık 2017


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 19:04
0

Kanal 7’nin ülkemize kazandırdığı Kördüğüm-Uttaran dizisi 121. Bölüm ile devam ediyor. Kördüğüm 121. Bölüm Özeti 5 Aralık 2017 Kördüğüm 121. Bölüm özet ve tüyolarını sizler için hazırladık. Kördüğüm 121. Bölüm Özeti haberimizde.

Kördüğüm 121. bölüm de, Tapasya, İçça’ya babasını öldürenin Jogi olduğunu söyleyerek İçça’nın üzülmesine neden olmuştur. Tapasya’nın asıl amacı İçça ile Jogi’nin arasını açarak Jogi’nin tek kızı olmaktır. Bu isteğini İçça’ya gerçekleri anlatarak gerçekleştirmeye başlamıştır ve kendince İçça’dan intikamını almıştır. Tapasya, daha sonra intikam alacağı bir diğer kişi olan Raghu’nun peşine düşer. Tapasya, Raghu’nun bir firmanın açık artırımına yani ihalesine katılacağını öğrenir ve Tapasya ’da hemen oraya gider ve açık artırıma katılır. Raghu bir fiyat söyledikçe Tapasya daha fazlasına söyler ve fiyat iyice yükseldiğinde almak vazgeçerek Raghu’nun yüksek fiyata almasını sağlar. Kendince Raghu’ ya zarar verdiğini düşünür.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


Veer, İçça’yı görmemeye dayanamayıp yanına gider ve konuşmaya başlar. İçça, Veer’i görünce hem çok şaşırır hem de çok sevinir. İçça ile dertleşirler ve aralarında buzlar erir. Birbirlerine sarılırlar. Veer, İçça’yı yalnız bırakmayıp yanında kalır ve beraber zaman geçirmeye başlarlar ve eski mutlu günlerine birazcık da olsa geri dönerler. Kördüğüm 121. Bölüm Özeti 5 Aralık 2017 haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Kördüğüm hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz.

KÖRDÜĞÜM 121. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=YJXcyhhtz0U