Kördüğüm 120. Bölüm Özeti- 4 Aralık 2017


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 23:40
0

Ülkemiz de kısa zaman da fenomen olan Kördüğüm-Uttaran Dizisi özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Yayınlandığı günden itibaren oldukça sevilen bir dizi haline gelen Kördüğüm, sürekleyici hikayesi ile devam ediyor. Kördüğüm 120. Bölüm Özeti- 4 Aralık 2017 özet ve tüyolarını haberimizde bulabilirsiniz. Kördüğüm 120. Bölüm Özetine geçmeden önce 119. bölüm de neler olmuştu hatırlayalım…

Kördüğüm 119. bölüm de; Tapasya, kendisine ihanet ettiklerini düşündü insanlardan intikam almaya başlamıştır ve ilk kurbanı Masoome olmuştur. Masoome’yi elin de istediği gibi oynatıyordur. Masoome ise Takur ailesinin evinde ki geleceği için şimdilik Tapasya’nın yaptıklarına sesini çıkarmıyordur. Tapasya, Puşkar sayesinde Babası Jogi’nin en önemli sırrını öğrenir ve bu sırrın kahramanı da İçça’dır. İçça’dan da intikam almak isteyen Tapasya, üzgün bir görüntüye bürünerek İçça’nın yanına gider ve önce ondan ona yaşattıkları için af diler. Daha sonra ise İçça ve Jogi’yi belki de birbirine düşman edecek olan gerçeği İçça’ya anlatır. Tapasya, İçça’ya, babasının ölümüne neden olan kişinin Jogi, olduğunu söyler ve detayları anlatır. İçça, duydukları sonrası yıkılır. Tapasya, amacına ulaşmıştır.

Bundela ailesinde gündem Veer’in tekrar evlenmesidir ve Mai, bunun hemen olması için uğraşmaktadır. Veer ise işyerinde rahatsızlanır ve işçiler tarafından eve getirilir. Baygın halde eve getirilen Veer için doktor çağırılır. Mai, oğlu için çok endişelenir ve Kinjal da haberi duyunca gelir ve Veer’in yanında olmak ister.

Kördüğüm 120. bölüm özetinde ise; İçça, babası hakkında öğrendiği gerçekler sonrası adeta hayatı paramparça olur. Etrafında ki insanların yıllardır kendisini kandırdığını bir türlü kabullenemez. İçça’nın asıl üzüldüğü şey ise yıllardır babası olarak bildiği kişinin gerçek babasını öldürmüş olmasıdır. Bu gerçek, dizi de İçça’yı bambaşka bir role büründürecektir.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Veer, yavaş yavaş kendine gelmiştir. Veer, kendine geldiğinde başında Kinjal’ı görür. Bu durum aslında Veer’in hoşuna gitmez ancak mecburen rahatsız olduğunu farkettirmez. Çünkü Veer’in aklı hala İçça’da dır. Her an İçça’yı ve onunla mutlu olduğu anları hayal etmektedir. Kördüğüm 120. bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor. En önemlisi ise İçça ve Jogi arasında nasıl bir diyolog yaşanacak? Kördüğüm dizisi hakkında tüm gelişme, özet ve tüyolar için sitemizi takip edebilirsiniz. Kördüğüm 120. Bölüm Özeti- 4 Aralık 2017

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ 120. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=tdj6SAK6Jmg