Kördüğüm 119. Bölüm Özeti 3 Aralık 2017- İçça, Babasını Öldürenin Jogi Olduğunu Öğreniyor!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 22:34
0

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm-Uttaran tüm heyecanıyla devam ediyor. Kördüğüm 119. bölüm özet ve tüyolarını sizler için hazırladık. Kördüğüm 119. Bölüm Özeti 3 Aralık 2017- İçça, Babasını Öldürenin Jogi Olduğunu Öğreniyor! Kördüğüm 119. bölüm özetine geçmeden önce bir önceki bölüm de neler yaşanmıştı hatırlayalım…

Kördüğüm 118. bölüm de; Tapasya, evine geri dönmüştür ve özlediği hayata kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Jogi ve Divya’da, Tapasya’nın eve dönüşü ile eski mutlu aile yaşantılarına dönmüşlerdir. Tapasya, evdekilerle arasını düzelttikten sonra artık gerçek hedefi olan intikam alma işine geçmiştir. Kendisine ihanet ettiğini düşündüğü isimlerin listesini yapan Tapasya, Masoome’den intikam almak için harekete geçer. Jogi’den Masoome’yi, eve tekrar almalarını ve kendileri ile yaşamalarını ister. Jogi ve Divya ilk önce şaşırsa da Tapasya’nın artık değiştiğini düşünerek istediğini yaparlar. Masoome eve gelir eve Tapasya daha ilk günden ayağına masaj yaptırarak ondan intikamını alır.

İçça, dul kadınların yaşadığı tapınakta hayatına devam etmektedir ancak aklı sürekli Veer’de dir. Veer’in evlilik konusunda ailesi tarafından baskı görmektedir ve gelin adayı da hazırdır. Veer, istemeyerek te olsa ailesinin uygun gördüğü kişiyle evlenmeyi kabullenmiştir. Ancak aklı ve kalbi hala İçça’da dır. Puşkar, Jogi’nin kendisini affetmesi için Nani ve Tapasya’dan yardım ister. Ancak bu konuda kendisine yardım etmeyeceklerini söyleyince, Puşkar da Jogi’nin hayatında ki en büyük sırrı olan İçça’nın babası trafik kazasında öldürmesi olduğunu söyler. Nani ve Tapasya, şok olurlar. Kördüğüm 119. Bölüm Özeti 

Kördüğüm 119. bölüm özetin de ise; Tapasya, Puşkar dan öğrendikleri sonrası İçça’nın yanına gitmeye karar verir. Çünkü babasının ölümünün Jogi’nin suçu olduğunu öğrenmiş ve Jogi’nin İçça’ya neden bu kadar çok sevgi gösterdiğini anlamıştır. Tapasya’da artık İçça için üzülmektedir ve onu ziyarete gider. İçça, Tapasya’yı karşısında görünce çok sevinir ve bir o kadar da şaşırır. Tapasya, İçça’ya ona daha önce yaşattıkları için üzgün olduğunu ve af dilemek istediğini söyler. İçça ise her zaman ki gibi ılımlı davranır. Tapasya, daha sonra asıl bombayı patlatır ve İçça’nın babasının ölümünün nasıl gerçekleştiğini anlatmaya başlar. İçça, ne olduğunu anlamamıştır.

Tapasya, İçça’ya gerçekleri anlatmaya başlamıştır. Jogi’nin yıllar önce babasını araba ile çarparak öldürdüğünü ve İçça ve Damini’ye olan sevgisi, vicdanını rahatlatmak için olduğunu söyler. Tapasya’nın asıl amacı; İçça’ya gerçekleri söyleyerek, İçça’nın Jogi’den nefret etmesini sağlamak ve bunun sonucunda ailenin tek kızı olmaktır. Tapasya, bu gerçekleri İçça’ya söyleyerek onun hayatını karartmış ve intikamını aldığını düşünmektedir. Bundela ailesi ise, Veer’i hızlıca evlendirmenin peşindedir.

Mai, bu evlilik konusunda çok acele etmektedir fakat eşi ise bir o kadar acele etmemeleri gerektiğini düşünmektedir. Veer ise iş yerindedir ve aniden başı dönmeye başlar ve bayılır. İşçiler hemen yanına gelerek onu eve götürürler ve doktor çağırırlar. Veer’in anne babası çok korkmuşlardır. Veer’in rahatsızlığını duyan Kinjal ise hemen eve gelir ve Veer’in başucunda beklemeye başlar. İçça, duyduklarından sonra bir türlü kendine gelemez. Günlerce yıllardır etrafındaki kişilerin kendisini babası hakkında nasıl kandırıldığını düşünür ve düşündükçe de kahrolur. Bakalım yeni bölüm de bizi başka nasıl gelişmeler bekliyor! Siz de sevilen dizisi Kördüğüm hakkında görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz. Kördüğüm 119. Bölüm Özeti 3 Aralık 2017- İçça, Babasını Öldürenin Jogi Olduğunu Öğreniyor! 


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


KÖRDÜĞÜM 119. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=tdj6SAK6Jmg