Kördüğüm 117. Bölüm Özeti 1 Aralık 2017 Cuma- Tapasya, Eve Dönüyor!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:27
2

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm-Uttaran tüm heyecanıyla devam ediyor. Kördüğüm 117. Bölüm 1 Aralık 2017 Cuma özet ve tüyolarını için derledik. Kördüğüm 117. Bölüm özetini haberimizde bulabilirsiniz. Kördüğüm 117. Bölüm Özeti 1 Aralık 2017 Cuma- Tapasya, Eve Dönüyor! Kördüğüm 117. Bölüm özetine geçmeden bir önceki bölüm de neler olmuştu hatırlayalım…

Kördüğüm 116. Bölüm de; Tapasya, kitap satmak için evleri dolaşıyor. Tapasya, bir evin kapısını çalar ve içeride de tesadüfen ev sahibini ziyarete gelen Jogi vardır. Jogi, Tapasya’nın sesini duyar ve ev sahiplerinden müsaade isteyerek evden çıkar. Jogi, sokaklarda Tapasya’yı arar fakat bir türlü bulamaz. Divya ise evde her an Tapasya’nın eve dönüşünü hayal etmektedir.

İçça, odasında Veer ile arasındaki sıkıntıları düşünmektedir. İçça, salona iner ve tv de halk arasında isyan başladığını görür. Veer evde yoktur ve İçça, onunda halkın arasında olduğunu düşünür ve endişelenir. Telefondan da Veer’e ulaşamayınca çok korkar. O sırada Veer, hiçbir şeyden habersiz eve gelir. İçça, Veer’i görünce ona koşar ve sarılır. Veer, ne olduğunu anlayamaz ama İçça’nın kendine sarılması çok hoşuna gider ve o da sarılır. İçça ise bir süre sonra ne yaptığının farkına varır ve Veer’i iterek odasına çıkar. Kördüğüm 117. Bölüm Özeti 1 Aralık 2017 Cuma- Tapasya, Eve Dönüyor!

Kördüğüm 117. Bölüm özetinde; Jogi, Tapasya’yı bulur ve getirir. Çünkü kızının sesinin duyunca dayanamamış, peşinden gidip onu bulmuş ve affetmiştir. Takur evindekiler, Tapasya ve Jogi’nin içeri girdiğini görünce çok sevinirler. Tapasya, hemen koşarak annesine gider ve sarılır. Nani ve Damini de çok sevinmiştir. Ancak Tapasya, Nani’ye kızgın olduğu için onu selamlamaz ve Damini’nin yanına gider. Nani, çok şaşırmıştır.

Bundela ailesi evinde Veer’in doğum günü telaşı vardır. Bundela ailesinin dostlarından birinin kızı olan Kinjal’da oradadır ve yardım eder. Mai, Kinjal’ın Veer için bu kadar yardım ederek ilgilenmesinden çok memnundur. Çünkü aile de son günlerde ki en önemli konu Veer’i tekrar evlendirmektir. İçça ise Veer’in doğum günün de orada olmak istemez ve tapınak ta kalmak için evden ayrılır. Veer, buna hem üzülür hem de kızar. İçça, tapınak ta gece uyuyordur ve yine rüyasına Vanş, girer. Vanş, İçça’ya sarılır ve artık hayatını düzene sokmasını, mutlu olmasını, mutlu olmak için de gerçek aşkı olan Veer ile evlenmesini ister. İçça, uyanır ve gördüklerinin rüya olduğunu anlar fakat bu rüyadan çok etkilenmiştir.

Tapasya evdedir ve hem mutludur hem de intikam alacağı günleri hayal ettiğinden heyecanlıdır. Nani ile konuşmaz ve onu kendisini yalnız bıraktığı için pişman etmeye söz verir. Kendisine kötülük yaptığını düşündüğü herkesi tek tek aklında geçirir ve hepsinden intikamını alacağına dair söz verir. Veer ile Kinjal yürüyüşten gelirler. Mai, Veer’in yanına gider ve Kinjal’ın kendisi için çok uygun bir eş olacağını söyler. Veer, İçça’yı düşünür ama sonra ona sinirli olduğu aklına gelir ve annesi Mai’ye onun seçeceği bir kişinin eşi olabileceğini söyler. Kördüğüm 117. Bölüm Özeti 1 Aralık 2017 Cuma- Tapasya, Eve Dönüyor! Siz de bu sevilen dizi hakkındaki görüşlerinizi yorumlarınızla bize iletebilirsiniz.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Kördüğüm 117. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

https://www.youtube.com/watch?v=sMwTWdYmVDU

2 YORUMLAR

  1. Icya salağı tapasya şeytanına sürekli yardım etmiş oluyo, içya aptalı ne yaptığını zannediliyor, tapasya yalanları entrikaları berbat bir dizi sonunda içya salağı baş belasına kalbini veriyo saçma dizi

Comments are closed.