Kördüğüm 115. Bölüm Özeti 29 Kasım 2017- İçça, Veer’e Sarılıyor!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:29
0

Kördüğüm-Uttaran dizisi önemli olaylarla devam ediyor. Kanal 7’nin gündüz kuşağının sevilen dizisi Kördüğüm sevenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Kördüğüm 115. Bölüm Özeti 29 Kasım 2017- İçça, Veer’e Sarılıyor! Kördüğüm 115. bölüm özetini sizler için araştırdık ve hazırladık. Kördüğüm-Uttaran dizisi ile ilgili tüm özet ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz…

Kördüğüm 115. Bölüm özetinde; Tapasya güzellik merkezin de çalışmaya devam ediyordur. İş yerine gelen bir kadının saçlarının bakımını ve kesimini yapmaktadır. Ancak kadının saçlarını yanlış keser ve kadın çok sinirlenir. İşyeri müdürü gelir ve Tapasya’ya bağırarak uyarır. Tapasya çok bozulmuştur. Takur evinde ise hareketli saatler yaşanmaktadır. Divya ve Jogi, Masoome ve Jakur’un kendilerine oynadığı oyunu öğrenir. Jogi çok sinirlidir ve kimse sakinleştiremez. Masoome’yi sıkıştırmaya başlar ve Masoome her şeyi anlatır. Jakur’un kendisini zorladığını ve ihtiyacı olduğunu bildiği için para vererek eve girmesini sağladığını söyler. Jogi daha da sinirlenir. Masoome daha sonra onun kızı olmadığını da söyleyince Jogi, Masoome ve Jakur’u evden kovar.

Jakur, eşyalarını toplamaya başlar. Nani onu görür ve yanına gider. Jakur, Nani den yardım ister ancak karşılık bulamaz. Jogi eşi Divya’nın yanına gider ve onun gönlünü almak ister. Masoome gerçeğinin ortaya çıktığını kendisinin en başından beri bu durumu zaten kabul etmediğini çünkü onu çok sevdiği için başka bir kadınla ilişkisi olmayacağını anlatır. Divya ikna olur ve barışırlar. Veer hala İçça’ya karşı soğuk davranır.

İçça, Veer’in bu durumuna çok üzüldüğünü göstermek için Veer’in işyerine gider. Veer, İçça’yı karşısında görünce çok şaşırır ve ona burada ne aradığını sorar. İçça da anlatmaya başlar. Ona haksızlık ettiğini onun yardım etmek istediğini ama Vanş’ın acısından dolayı kendisinin bunu anlamadığını söyler. Daha sonra aklı başına gelince her şeyin farkına vardığını ve haksızlık ettiğini anladığını söyler. Veer ise tavrını hiç değiştirmeden İçça’ya zamanında yaşadıklarını anlatır. Ancak onun abisini sevdiğini anladığında yine de ondan vazgeçmediğini, her zaman saygı duyduğunu söyler. Abisi öldükten sonra da İçça ya sadece yardım etmek ve yanında olmak istediğini söyler. Ancak onun bunu hep yanlış anladığını söyler. İçça ağlamaktadır.Kördüğüm 115. Bölüm Özeti 29 Kasım 2017- İçça, Veer’e Sarılıyor!

Tapasya yine iş yerinde müşteriye yanlış şeyler yapar ve müdürü bu sefer çok kızarak onu kovar. Tapasya ağlayarak eve gider ve yine eski günleri hayal etmeye başlar. Eski günlerini o kadar özlemiştir ki anne ve babasıyla karşılaştığını hatta babası Jogi’nin onu affettiğini hayal eder. Ancak bunlar sadece bir hayalden ibarettir. İçça evdedir ve Veer in babası arar ve televizyona bakmasını söyler. İçça televizyonu açtığında Veer’in olduğu yere bomba saldırısı olduğunu görür. İçça şok olur ve ağlamaya başlar. Veer’i arar fakat ulaşamaz İçça çok endişelenmiştir. Aradan bi süre geçer ve Veer hiç bir şeyden habersiz eve gelir. İçça onun sesini duyunca koşarak salona iner ve Veer’e sarılır. Veer çok şaşırır ve ne yapacağını bilemez. Bakalım ilerleyen bölümlerde İçça ve Veer arasında nasıl gelişmeler olacak göreceğiz. Kördüğüm 115. Bölüm Özeti 29 Kasım 2017- İçça, Veer’e Sarılıyor!


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


KÖRDÜĞÜM 115. BÖLÜM FRAGMANI-GÜNCELLENECEKTİR

https://www.youtube.com/watch?v=sMwTWdYmVDU