Kördüğüm 114. Bölüm Özeti 28 Kasım 2017-Tapasya, Masoome İle Karşılaşıyor!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:49
0

Kördüğüm 114. bölüm özeti ile sizlerleyiz. Kanal 7’nin ülkemize kazandırdığı önemli Hint Yapımlarından olan Kördüğüm-Uttaran, önemli gelişmelerle devam ediyor. Kördüğüm 114. Bölüm Özeti 28 Kasım 2017-Tapasya, Masoome İle Karşılaşıyor! özet ve tüyolarını sizler için derledik. İsterseniz Kördüğüm dizisi 114. bölüme geçmeden önce, bir önceki bölüm de neler yaşandı hatırlayalım…

Kördüğüm 113. bölüm de; Tapasya, bir otel de temizlik işçisi olarak çalışmaya başlamıştır. Otel de odaların temizliğini yapıyordur. Tapasya, her ne kadar bu tür işlere alışık olmasa da paraya ihtiyacı olduğu için mecbur bunlara katlanıyordur. Kendisine verilen odayı temizlerken, odanın sahibi Raghu gelir. Tapasya, Rahgu’yu görünce çok utanır ancak bozuntuya vermez ve işine devam eder. Raghu, Tapasya’ya bir kaç şey söyler ve Tapasya odadan çıkarken ona bahşiş verir. Tapasya, ihtiyacı olduğu için mecburen alır parayı ve dışarı çıkar.

İçça ve Veer, tapınağa dua etmeye giderler. Veer, artık İçça ile konuşmuyor ve ona yüz vermiyordur. İçça, bu durumun farkına varır ve üzülmeye başlar. Veer ile İçça, tapınaktan eve dönerken arabaları bozulur. Eve dönmek için mecburen otobüse binerler. Otobüs kalabalık olduğu için yakınlaşan Veer ve İçça, duygu dolu anlar yaşarlar. İçça artık Veer’e karşı daha ılımlı bir tavır sergilemektedir. Takur ailesinin yeni kızı olmak için uğraşan Masoome, gece dışarı çıkar ve eve geç gelir. Kapı kilitli olduğu için dışarı da kalır. Kapı da kalan Masoome’ye kapıyı Puşkar açar ve kapının önünde Masoome ile konuşurken, sesleri duyarak gelen Nani’ye yakalanırlar. Kördüğüm 114. Bölüm Özeti 28 Kasım 2017-Tapasya, Masoome İle Karşılaşıyor!

Kördüğüm 114. bölüm özetinde; Nani, Masoome ve Puşkar’ı konuşurken yakalamıştır. Masoome, Nani’yi görünce hemen içeri girer. Nani ise Puşkar’ı neler olduğunu öğrenmek için sıkıştırır. Puşkar da mecburen Nani’ye her şeyi anlatır. Puşkar, Masoome’nin Jogi’nin kızı olmadığını, onu bilerek kendisinin eve getirdiğini söyler. Bunları yapmasının nedeninin ise; Tapasya’nın artık olmayışı ve Tapasya’nın yokluğunda, Jogi’nin bütün her şeyinin İçça’ya kalacak olması diye söyler. Nani, duydukları karşısında şok olmuştur. Nani, Puşkar’ı yaptıklarının yanlış olduğu konusunda uyarır, Jogi’nin bunları öğrenmesi halinde kendisini asla affetmeyeceğini söyler ve Masoome’yi bu evden götürmesi için ona 2 gün süre tanır.

İçça, artık Veer için üzülmeye başlamıştır. Çünkü Veer’e haksızlık ettiğini, onun sadece bu evde kendisine yardımcı olmak için çabaladığını düşünmektedir. Veer ise İçça ile artık hiç ilgilenmez onu görmezsen gelir. Hatta İçça ile karşılaşmamak için eve geç gelmeye başlamıştır. Veer, üzüntüden odasını dağıtmıştır. İçça, Veer’in odasının halini görünce üzülür ve odayı toplar. Çünkü bunların kendisi yüzünden olduğunu düşünmektedir.

Tapasya, Raghu’nun verdiği bahşiş ile bir şeyler almak için mağazaları gezer. Mağazaları gezerken bir güzellik merkezinin eleman aradığını görür ve iş başvurusu yapar. Ertesi gün Tapasya, evinde bir şeyler yerken, telefon çalar ve güzellik merkezinden iş başvurusunun kabul edildiğini söylemek için ararlar ve hemen işe çağırırlar. Tapasya güzellik merkezine gider ve işe başlar. Tapasya, güzellik merkezinde saç bakımı vs. yapacaktır. Bu sırada çalıştığı yere Masoome bakım yaptırmak için gelir ve Tapasya ile karşılaşır. Tapasya, Masoome’yi görünce şok olur. Masoome ise bu duruma sevinmiştir çünkü Tapasya’yı aşağılamak için eline fırsat geçmiştir.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Masoome, Tapasya’dan pedikür yapmasını ister. Tapasya bir kez daha şok olur. Masoome’nin küçük düşürücü davranışlarına mecburen katlanır ve işini yapmaya devam eder. Masoome, bu durumdan çok mutludur ve Tapasya’nın işi bittiğinde onunla alay edercesine bir kaç bozuk para bahşiş vererek onu daha da yerin dibine sokar. Tapasya, akşam eve gittiğinde geçmiş günler deki hali aklına gelir ve evdeki camı kırarak sinir krizi geçirir. Bakalım yeni bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor. Kördüğüm 114. Bölüm Özeti 28 Kasım 2017-Tapasya, Masoome İle Karşılaşıyor!