Kördüğüm 113. Bölüm 27 Kasım 2017 Özeti- Tapasya, İş Buluyor.


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:47
0

Kördüğüm-Uttaran 113. bölüm özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı dizisi, Kördüğüm-Uttaran 27 Kasım 2017 113. bölüm özet ve tüyolarını haberimizde bulabilirsiniz. Ülkemizde dizi severlerin kısa sürede beğenisini kazanmış olan Kördüğüm dizisi, yeni bölümde önemli gelişmelerle ekranlarımıza gelecek. İşte yeni bölümde şahit olacağımız olayları sizler için derledik. Kördüğüm 113. bölüm 27 kasım 2017 Özeti ne geçmeden önce bir önceki bölüm de neler olmuştu hatırlayalım.

Kördüğüm 112. bölüm de;  Tapasya, daha çok para kazanmak için ona her konu da yardımcı olan Raghu’ya ihanet etmiş ve yardım ettiği adamdan paraları alırken yakalanmıştır. Raghu, Tapasya’nın bu ihanetinden sonra onunla olan bütün ilişkisini kesmiştir. Kendi şansına çok güvenen Tapasya, kendi kumar oynamaya başlamış ve kumar da rakibi olan Raghu’ya karşı bütün parasını kaybetmiş ve parasız kalmıştır. Otel parasını ödeyemeyen Tapasya, otelden gizlice kaçmış ve sokaklara düşmüştür. Kendine uygun bir ev bulamayan Tapasya, evlerinde daha önce çalışmış olan bir hizmetçiyle karşılaşır ve o kadın Tapasya’ya kötü bir ev bularak orada kalmasını sağlamıştır.

Kördüğüm 113. bölüm de ise; Tapasya, yeni hayatına hiç alışamamıştır. Parası yoktur ve karnı açtır. Sabah evden iş aramak için çıkar. Bir otel ile iş için görüşür ve işe alınır. Ertesi gün otele gittiğinde Tapasya’ya, oda temizliği yapacağı söylenir ve Tapasya, mecburen temizlik yapmaya başlar. Odanın temizliğini bitirmek üzereyken tesadüfen odanın sahibi olan Raghu gelir. Tapasya, şok olur ve düştüğü durumdan, utancından konuşamaz. Raghu ise, Tapasya’ya alaycı bir şekilde davranarak teşekkür eder ve Tapasya odadan çıkarken ona bahşiş verir. Tapasya, ikinci kez şok olur ve susarak odadan ayrılır.

İçça, Bundela evindeki yeni yaşamına devam etmektedir. Bir dul kadın geleneğine göre yaşar. Ancak İçça’nın bu durumunu Veer bir türlü kabul etmez ve her fırsatta İçça ile konuşmak ister. İçça ise Veer ile hiç konuşmamaktadır. İçça bilmese de Veer, ona gizli gizli mutlu olacağı şeyler yaparak onu sevindirir. İçça, dışarı çıktığında, Veer’de peşinden gider ve yağmur başlar. Veer, İçça’ya yardım etmek için şemsiye verir ancak İçça kabul etmez. Daha sonra İçça, Veer’e onunla sadece akraba olduğunu, bundan ileri bir şey olmayacağını ve peşini bırakmasını söyler. Veer, duydukları karşısında yıkılır ve oradan uzaklaşır. Kördüğüm 113. Bölüm 27 Kasım 2017 Özeti- Tapasya, İş Buluyor.

Veer, eve geldiğinde direk odasına çıkar. Odasında kendi kendine bir söz verir. Bu günden sonra asla İçça’ya yaklaşmayacağını, onu ne kadar çok sevse de onun iyiliği için ondan uzak duracağını söyler. Ertesi gün İçça, Tapınağa dua etmeye gidecektir ve onu tapınağa Veer götürür. Yol boyunca Veer konuşmak istese de İçça karşılık vermez. Dönüşte arabaları bozulur ve arabayı tamir ederken, Veer’in eli yaralanır. İçça hemen yardım etmek ister. Daha sonra eve otobüsle dönerler ve yolda İçça ile Veer yakınlaşır. İçça her ne kadar uzak durmak istese de Veer ile yaşadığı mutlu günler aklına gelir. Bakalım ilerleyen bölümler de İçça ve Veer ilişkisi ne boyutlara gelecek.

Masoome ve Jakur’un oynadıkları oyun devam etmektedir. Hatta Massome, kendini Tapasya’nın yerinde görmektedir ve Takur ailesinin evinde istediği gibi yaşamaktadır. Damini ve Nani’ye inat istediği her şeyi yapmaktadır ve Divya’nın desteğini almaktadır. Jakur’un verdiği paralarla pahalı giysiler alır kendisine ve akşam eğlenmek için dışarı çıkar. Gece geç saatte eve döner ve kapı kilitlidir içeri giremez. Ona kapıyı açmak için gürültüye uyanan Jakur gelir ve ona kapıyı açar. Kapının önünde Masoome ve Jakur konuşurken, Nani onları yakalar. Masoome ve Jakur şok olurlar. Kördüğüm 113. Bölüm 27 Kasım 2017 Özeti- Tapasya, İş Buluyor. Kördüğüm dizisi hakkında tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz…


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla