Kördüğüm 112. Bölüm 26 Kasım 2017 Özeti-Tapasya, Parasız Kalıyor!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:45
0

Kördüğüm 112. bölüm özeti ve tüyolarını haberimizde bulabilirsiniz. Hint yapımı, sevilen dizi bomba gibi bir bölüm ile devam ediyor. Kördüğüm 112. Bölüm 26 Kasım 2017 Özeti-Tapasya, Parasız Kalıyor! Kördüğüm-Uttaran dizisi ile ilgili tüm haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kördüğüm 112. bölüme geçmeden önce, Kördüğüm 111. bölümde neler yaşanmıştı hatırlayalım. Tapasya’nın gözünü hırs bürümüş ve daha fazla para kazanmak için kendisine yardım eden Raghu’ya ihanet ederek, oyun kaybetmesine neden olmuştu. Raghu, Tapasya’nın ihanetini yakalamış ve onunla olan tüm ilişkisini bitirmişti. Tapasya, daha sonra Raghu ile oyun oynamış ve bütün parasını kaybetmiştir.

Kördüğüm 112. bölümde ise; Tapasya, parası kalmadığı için otelden ayrılmak zorunda kalmış ve bir anda her şeyini kaybetmiştir. Otelden ayrılan Tapasya, düşük ücretli ev bulmak için emlakçıları gezmeye başlar ama kalacak bir yer bulamaz. Ev ararken aksilikler peşini bırakmaz ve ayakkabısının topuğu kırılır çıplak ayakla sokaklarda gezmeye başlar. Hava karardığında hala kalacak bir yer bulamamıştır ve parası da yoktur.

İçça, evdedir ve yine Vanş ile olan eski hatıraları aklına gelir üzüntüden günden güne erimeye devam eder. Veer, sürekli İçça’yı izler. Veer, her gün İçça ile konuşmaya çalışır. Onun yaşadığı bu hayata mecbur olmadığına, artık kendisine gelmesi gerektiğine ikna etmeye çalışır. Ancak İçça her zaman ki gibi Veer ile pek konuşmaz. Bundela ailesi sürekli İçça’yı mutlu etmenin yollarını aramaktadır.

Damini, evin içinde dolaşırken Masoome ve Jagur’u yine gizlice konuşurken görür. Damini, çok şaşırır ve bu sefer Jagur’u, Masoome’ye para veriyordur. Damini bunun nedenini sorar. Masoome hemen araya girerek Jagur’un bana üzüldüğü için yardım etmek istiyor ancak ben kabul etmek istemiyorum der. Damini iyice şüphelenmeye başlamıştır.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Tapasya, sokaklarda boş boş gezmektedir. Bir kadın onu tanır ve bu kenar mahallelerde ne aradığını sorar. Tapasya biraz yalan uydurarak durumu anlatır. Kadın, Tapasya’ya yardım edebileceğini ancak bunun karşılığında kendisine yardım etmesini ister. Eski ve pis bir eve giderler. Tapasya, burada kalacaktır fakat çok zorlanır. Bakalım yeni bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor. Kördüğüm 112. bölüm özeti ve tüyoları