Kördüğüm 110. Bölüm Özeti 23 Kasım 2017- Tapasya ve Raghu Dans Ediyor!!!


Güncelleme: 15 Kasım 2017 : 21:36
0

Kanal 7‘nin fenomen dizisi, Kördüğüm-Uttaran önemli gelişmeler ile devam ediyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmez dizisi Kördüğüm-Uttaran, akıcı senaryosu ile sevenlerinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Kördüğüm 110. bölüm özet ve tüyolarını sizler için derledik. Kördüğüm-Uttaran dizisi ile ilgili tüm haberleri, özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm 110. Bölüm Özeti 23 Kasım 2017- Tapasya ve Raghu Dans Ediyor!!! Kördüğüm 110. bölüm özetine geçmeden önceki bir önceki bölümde neler yaşanmıştı hatırlayalım…

Kördüğüm 109. bölüm de; Tapasya, parası kalmadığı için otelden ayrılır. Bir şeyler içmek için gittiği kafeden çıkarken, Vanş’ın ölüm davasını yürüten Müfettiş, Tapasya’yı yakalar ve ona tutuklu olduğunu söyler. Tapasya, şok olmuştur. Zorla da olsa Tapasya’yı karakola götürürler. Tapasya, karakolda suçsuz olduğunu ve kendini derhal serbest bırakmalarını ister. Ancak bunları duyan Sid, her şeyin suçlusunun Tapasya olduğunu ve her şeyi Müfettiş’e anlattığını söyler. Sonra Müfettiş, Tapasya’yı kolundan tutarak nezarete götürür. Tapasya, kendisini kurtarması için Nani’yi yani ailesini arar. Divya, Tapasya’yı nezaretten çıkarmak için kasadan para alırken, Jogi gelir ve Divya’ya engel olur.

Divya, durumu anlatır ancak Jogi, artık onların Tapasya diye bir kızları olmadığını, Tapasya’nın başına gelenleri çoktan hak ettiğini söyler ve parayı kasaya geri koyar. Divya, çok kızar ve üzülür, altınlarını satarak Tapasya’yı kurtarmayı düşünerek evden çıkar. Tapasya’ya kadın polisler kefaretinin ödendiğini ve serbest olduğunu söyler. Tapasya, çok mutludur çünkü Nani’nin gelerek onu kurtardığını sanıyordur. Ancak dışarı çıktığında karşısında kendisini kurtaran kişinin Raghu olduğunu görünce, bir kez daha şok olur.

Kördüğüm 110. Bölüm Özeti 23 Kasım 2017  bölümünde ise; Tapasya, kendisini kurtaran Raghu’ya artık borçludur ve borcunu Raghu’nun daha önce teklif ettiği, kumar oynayarak ödeyecektir. Karakoldan çıkınca otele giderler ve gece kumar oynamak için otelin oyun salonuna giderler. Raghu’yu Tapasya’yı yanına alarak oyun oynamaya başlar ve büyük rakamlarda oynarlar. Oyun sonunda hiç kaybetmeyen taraf Raghu ve Tapasya’dır. Tapasya’da en az Raghu kadar bu duruma para kazanacağı sevinir. Raghu gecenin sonunda Tapasya’ya payını verir ve bu kazançlarının başlangıç olduğunu söyler. Tapasya, odasına çıktığında, yine ailesi ve geçmişte yaşadıkları aklına gelir. Kendisini üzen herkesten intikam almaya yemin eder ve aile fotoğrafını yakar.

Kördüğüm 110. Bölüm Özeti 23 Kasım 2017 bölümünde;İçça, Bundela ailesinin evinde yaşamaya başlamıştır ve dul olduğu için geleneklerine göre bir dul kadın gibi yaşayacağını söyler. Dul kadın olarak yaşamak, zordur. Kendi yemeğini kendisi pişirecektir, boş oda da yer de yatacaktır. Veer, İçça ile her fırsatta konuşarak böyle bir şey yapmasına gerek olmadığını, söyler. Ancak İçça, kararının kesin olduğunu, kocasını koruyamadığı için böyle bir hayatı hak ettiğini söyler. Divya, tapınağa haksız yere evden kovdukları Masoome’yi görmek için tekrar gider ve bu sefer onu da alarak eve döner. Divya ve Masoome eve geldiklerinde, onları gören Nani ve Damini çok şaşırırlar.

Tapasya, Raghu ile yemeğe çıkar. Yemek için çok güzel süslenir ve giyinir. Raghu, Tapasya’nın o halini görünce şaşırır ve hoşuna gider. yemeğe başlamadan önce kendisiyle dans etmesini Tapasya’dan ister. Tapasya bu teklifini kabul eder ve ikili sahneye çıkarak, dans etmeye başlarlar. Restoranda bulunan diğer müşteriler Tapasya ve Raghu’nun müthiş dans gösterilerini hayranlıkla izlerler. Müthiş bir sahne bizleri bekliyor. Ertesi gün yine kumar oynarlar ve çok para kazanırlar. Hatta Tapasya, kazandığı paralarla bir galeriye gider ve kendine araba bakar. Tam o sırada tesadüfen Veer’de oraya gelir. İkili orada karşılaşınca çok şaşırırlar. Bakalım yeni bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor. Kördüğüm 110. Bölüm Özeti 23 Kasım 2017- Tapasya ve Raghu Dans Ediyor!!! 


KÖRDÜĞÜM(UTTARAN) DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla