Kördüğüm 108. Bölüm Özeti 21 Kasım 2017- Raghu, Tapasya’nın Peşinde!


Güncelleme: 14 Kasım 2017 : 22:22
1

Kanal 7’nin fenomen dizisi Kördüğüm(Uttaran), yeni gelişmelerle devam ediyor. Hint Yapımı, Kördüğüm(Uttaran) dizisi, kısa zamanda ülkemizde beğeniyle izlenen diziler arasında yerini aldı. Romantik ve Dram türündeki yapım, ülkemizde gündüz kuşağında bir sonraki bölümü heyecanla beklenen diziler listesinde en başta yer alıyor. Kördüğüm 108. Bölüm Özeti 21 Kasım 2017- Raghu, Tapasya’nın Peşinde! Kördüğüm 108. bölüm özeti ve tüyoları ile sizlerleyiz. Kördüğüm(Uttaran) dizisi ile alakalı tüm bilgi ve gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz…

Kördüğüm 108. Bölüm Özetine geçmeden önce isterseniz, bir önceki Kördüğüm 107. bölüm de neler oldu kısaca hatırlayalım… Veer, Tapasya’nın yaptığı kötülükleri ortaya çıkarınca, iki ailedeki herkes de şok olmuştu. Tapasya, herkesin içinde Vanş ve İçça’ya yaptıklarını itiraf etmişti ve Veer, tarafından evden gitmesi istenmişti. Jogi, kızının yaptıklarını kaldıramamış ve Tapasya’ya tokat atmıştır. Tapasya, Jogi ve annesinin peşinden Jogi’nin evine gitmiştir ve orada gördüğü İçça’yı evden atmak istemiştir. Tapasya’nın bu yaptıklarına daha fazla dayanamayan Jogi, Tapasya’yı kolundan tutarak evden dışarı atmıştır.

Tapasya, yaptığı kötülüklerin bedelini eşi ve ailesi tarafından evden kovularak ödemeye başlamıştır. Tapasya ağlayarak evden ayrılırken, son anda kaza yapmaktan kurtulmuş ve şoku atlatınca intikam alması gerektiğini düşünerek bir otele yerleşmiştir. Otel odasında İçça ve Veer’den alacağı intikamı hayal edip durur. Evlilik kolyesini çıkararak otelin barına iner ve orada o an olan bir partiye katılır. Partiyi veren kişiye yanlışlıkla katıldığını söyleyerek, içtiği içeceğin parasını öder ve bir not bırakarak oradan ayrılır. Partinin sahibi Raghu ile istemeyerekte olsa tanışır ve Raghu’nun radarını girer. İçça ise Jogi’nin izni ile Vanş’ın evine yerleşir.

Kördüğüm 108. Bölüm 21 Kasım da ise; Veer ve ailesinin evine saygı duydukları bir kadın gelir ve onlar için dua eder. İçça, eşi Vanş’a olan son görevini yerine getirmek için odasından Vanş’ın eşyalarını toplar. Eşyaları toplarken, Veer’de İçça’nın yanına gelir ve onunla konuşmaya çalışır. Veer, İçça’ya artık üzülmemesini, gerçek suçlunun Tapasya olduğunu öğrendiklerini söyler. İçça, her zamanki gibi sessizliğini koruyarak Veer ile fazla konuşmaz. İçça, daha sonra odadaki eşyaları toplamaya devam eder. Veer ise İçça ile tam anlamıyla konuşamadığı için odadan çıkar.

Raghu, partide tesadüfen tanıştığı Tapasya’yı çözmeye çalışır. Gizemli bir kişi olduğunu anlar ve onunla ilgilenmek ve görüşmek ister. Tapasya otel dedir ve sürekli telefonu çalar. Tapasya’yı arayan kişi annesidir. Tapasya’ya bir tülü ulaşamaz ve onun hakkında bilgi alamaz. Damini de onu sürekli teselli etmeye çalışarak, Tapasya’nın akıllı biri olduğunu, kendi başının çaresine bakacağını söyleyerek teselli eder. Tapasya, otelin bahçesinde otururken, Raghu yanına gelir ve müsaade istemeden masaya oturur. Raghu, Tapasya’ya, Onun gizemli biri olduğunu, birşeyler sakladığını düşündüğünü ve bu özelliklerinin kendisinin çok ilgisini çektiğini, eğer isterse yardıma ihtiyacı olması halinde ona yardım edebileceğini söyler.

Tapasya, Raghu’nun bu küstah tavırlarına çok sinirlenir. Tapasya, Raghu’ya sakladığı bir şey olmadığını, sadece dinlenmek için otelde kaldığını söyler ve odasına çıkar. Tapasya, odasına girdikten sonra babası Jogi’nin onu nasıl evden attığını, eşi Veer’in ona nasıl ihanet ettiğini hatırlar ve ağlamaya başlar. Bakalım yeni bölümde Tapasya, intikamı için neler yapacak? Raghu, Tapasya ile yakınlaşmak için neler yapacak? Kördüğüm(Uttaran) dizisi yeni bölüm özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz…


KÖRDÜĞÜM(UTTARAN) DİZİ ÖZETLERİ<<<tıkla


 

 

1 YORUM

Comments are closed.